- 19 Kasım 2020
- 22.007
- 48.083
- 548
Bile isteye cana mı kıyacak girmedim konuya girsem dövüşür gelirimİsteğe Bağlı Kürtaj
Bu borç iki üç senede ödenecek bir borç değil o zaman içinde hamile.kalsaniz yinemi kürtaj olacaksınız Bunun yerine korunma yöntemini gözden geçirin Siz korunmamisiniz bu çocuğun suçu ne şimdi 1 buçuk sene de bitiyor araba borcu zaten 3 senelik çekmiştik yarısını ödedik. ayrıca korunarak...www.kadinlarkulubu.com
Ya noldu aslında kurabim biliyon muKaçırmak en güzelişanslısın bak hele diğer topiğe çıplak bi kadın gelmişti bütün psikolojimi bozdu gitti
Hahah valla bilmiyorum parem bu kadar etikete kadın dayanamaz gelir bak benden demesi
Parem şeyy bu defa da kekimiz olmamışyanlış keki etiket etmişsin
Kız bende buradan çıktım uyumuşumkafaları şöyle ettik bugün
O korku çok başkaydı ya bende telefonu falan düşürebilirdim
Kızz inceledin miinasıl dayandın yafrum
Neyse sen ne yaptın bakalım bugün
Bdvde olmadığından insanlar çok göremiyor ya, moralim bozuldu.karar aşamasındaymis.Bile isteye cana mı kıyacak girmedim konuya girsem dövüşür gelirim
Anladım kuzum hayırlısı bakalım moral bozmak yok en doğru zamanda gelecek inşallahYa noldu aslında kurabim biliyon mu
Eşim bana 9 haftalık Bi bebek cenin fotosu göstermişti o kadar kusursuz o kadar netti ki gülümsüyordu sanki düşündüm bebeğim 9 haftada bu kadar mı büyük olacaktı ki diye
Bi an konuya tıklamış bulundum karşıma ona benzer bişi çıktı o yüzden dikkatle baktım ama bebek değildi sanırım bilemedim
Ben ne yaptım hele Dr gittim sonra işe geldim
Rahim kalınlığı 7.6 olmuş
Ama E2 hormonu aksine düşmüş 74 olmuş
Bana kalırsa bu ay kesin iptal olcak
Aramadılar daha
Dr dedi çarşamba falan Bi daha gel der heralde diye
Dr diyo ki sen de bıktın dimi sürekli gelmekten 40 sefer falan oldu diyo
Dedim 4.ay
Ben yazdım geldim konuyaİsteğe Bağlı Kürtaj
Bu borç iki üç senede ödenecek bir borç değil o zaman içinde hamile.kalsaniz yinemi kürtaj olacaksınız Bunun yerine korunma yöntemini gözden geçirin Siz korunmamisiniz bu çocuğun suçu ne şimdi 1 buçuk sene de bitiyor araba borcu zaten 3 senelik çekmiştik yarısını ödedik. ayrıca korunarak...www.kadinlarkulubu.com
Hayırlısı canmAnladım kuzum hayırlısı bakalım moral bozmak yok en doğru zamanda gelecek inşallahevet insan git gel sıkılıyor ya o çatal hele korkulu rüyamız oluyor artık
Oooohhh sefan olsunnnIşim yeni bitti şükür
Bi dinleneyim markete de gittim.oh be
Gelsin keyifler
Aynen uzandım üşüdüm dışarısı soğuk bi çay iyi geldiHayırlısı canm
Öff o çatal hayatımın travması
Bi güzel aç Bi de ışık tutuyorlar insanların yüzüne karşı
Of
Kadın olmak ne zor
Oooohhh sefan olsunnn
Yağmur da var mıAynen uzandım üşüdüm dışarısı soğuk bi çay iyi geldi
Sen nasılsın mucizemmm
Yağmur gece yağdı şimdi hava soğukYağmur da var mı
İyiyim kuzucum saatim dolsa da evime gitsem diye dört gözle bekliyorum
Burda yağıyor mis kokumYağmur gece yağdı şimdi hava soğuk
Sen çalışıyor musun
Ay orası neresiydi demistin ama unuttum benBurda yağıyor mis kokum
Evet kuzum
Denizli kuzum,Ay orası neresiydi demistin ama unuttum ben
Evet az kaldı 1 saat kadar ve yağmurda ıslancam şemsiyem yokAz kaldı eve gidiş saati sabır mucizem
Ya allah bir fırsat yaratır evine kadar gidersin uzak mi evEvet az kaldı 1 saat kadar ve yağmurda ıslancam şemsiyem yok
15 dk lık kuzumYa allah bir fırsat yaratır evine kadar gidersin uzak mi ev
Ahahha ay sonradan uyumak kötü ediyor kırbişim yaaKaçırmak en güzelişanslısın bak hele diğer topiğe çıplak bi kadın gelmişti bütün psikolojimi bozdu gitti
Hahah valla bilmiyorum parem bu kadar etikete kadın dayanamaz gelir bak benden demesi
Parem şeyy bu defa da kekimiz olmamışyanlış keki etiket etmişsin
Kız bende buradan çıktım uyumuşumkafaları şöyle ettik bugün
O korku çok başkaydı ya bende telefonu falan düşürebilirdim
Kızz inceledin miinasıl dayandın yafrum
Neyse sen ne yaptın bakalım bugün
Aynen aynen canım ya neyse modumuzu değiştirelim. Yiğidin malı meydanda olurmuş ne yapalımHayırlısı canm
Öff o çatal hayatımın travması
Bi güzel aç Bi de ışık tutuyorlar insanların yüzüne karşı
Of
Kadın olmak ne zor
Oooohhh sefan olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?