Pârem sen ne yapıyosun annen baban nasılGünaydın musmutlu pazarlar⚘ ❤
Bnde mesaj yazarken kasıyo bazen anam ağlıyo ikikelime yazcam diyebirde üstüne takilmazmiiiiiii
He kuzum bpzuldu o da dayanamadı banaEneeee dikkat edin kuzum tam hastalık zamanı
Telin bozuldu mu
Off dutum ofd öyle yapıyorlar demedim miiii beni görmedin miiiKapattım ben epey bi süre profili iptal ettim ondan gitti
Ay sosyalim evet buna yüzde bin katılıyorum yaCanım kurbişimm ya farkında olmadan aslında zaman çok çabuk geçiyor galiba ama ben hep ayniyim, kötü bir şey yok şükür ama hayatımda bir yenilikte yok. İdare ederek yaşıyoruz iştesen nasılsın kuzucumm
Pâremm telefonum bozuktu ya uygulamaya grip çıkıyorum
Ay buna güldüm pariş yaMinnosum ne oluyir tellere herkesin ki bozuk
Kuzu mucize lazım bana, mucize olur inş. Bana dua edin mucize olsunSosyalim nasılsın kpss nasıl atamaya umut var mı
Atladım mı ki kuzum yazdım sanıyorum ama valla kusuruma bakma özür dilerim parem
Olsun ana kuzusu onlarBizde seni öptük
Kız bebişlik halleri kalmadıeşşek kadar oldular
İnşallah sosyalim Rabbim gönlüne göre yeşertsin yollarınıKuzu mucize lazım bana, mucize olur inş. Bana dua edin mucize olsun
Evet kuzu, kötü zamana denk geldik bence kurbisimAy sosyalim evet buna yüzde bin katılıyorum yaahir zaman dedikleri bu olsa gerek valla bu zamanın hızına yetişemiyorum hiç bir işimi bitiremiyorum
Mucizelere açığım kuzum,her gün dua ediyorumİnşallah sosyalim Rabbim gönlüne göre yeşertsin yollarını
Aman da aman heyecan diye buna deriz işteAy şurada iki dk kendimi öveyim
Bak ben geldim nasıl can geldi topiğe
Amaaan giderse gitsin napim bi süre gitmem gerekti gerçektenOff dutum ofd öyle yapıyorlar demedim miiii beni görmedin miii
Bildiğin gibi şükür kendi ihtiyaçlarını karşılıyorlarPârem sen ne yapıyosun annen baban nasıl
İnşallah canımBildiğin gibi şükür kendi ihtiyaçlarını karşılıyorlar
Inşallah daha iyi olsunlar
Gönlünden geçenlerin en güzelleri senin olsun zahmetsiz yoluna düşsün inşallah canım benimKuzu mucize lazım bana, mucize olur inş. Bana dua edin mucize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?