- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.073
- 548
Yok kuzum alamadık dahaalabildinmi yeni tel peki ben aldım sarjıda ayrı almak gerekiyormuş onuda arkadaşım bedava yolladıda hala gelcek kargo onu bekliyorum
Çok şükür dutum bazen öyle ince imtihanlardan geçiyoruz. Rabb'im beterinden korusunŞu an evet çok şükür
Amin amin canım benimÇok şükür dutum bazen öyle ince imtihanlardan geçiyoruz. Rabb'im beterinden korusun
Benim çocukları gönderdim oynadılar baya bir güneşli değil ama olsunAy buraya da yağdı. Şöyle arkasından mia gibi bir güneş çıksa da dışarı öıkıp kartopu oynasakk
Cumartesi aldım daha resmi 14coooo ondan resimlerin güzel çıkıyoreee ne aldın markası
Hoşgeldinkız tıkladım kapıda kaldım açsanıza ya dondumm
Ben karı Antep'te götürürüm
heee güle güle kullan bebeğimmCumartesi aldım daha resmi 14c
bizimkide borc boğazımıza dayadı napcaz bakalummYok kuzum alamadık dahakocamın borçları biterse belki bana da sıra gelir
Evet Antep e de yağmış baya kar yağışı ile ünlü olmasına rağmen gecen sene az yağdıBen karı Antep'te götürürüm
Çoğu yere yağmış bi biz kaldıkEvet Antep e de yağmış baya kar yağışı ile ünlü olmasına rağmen gecen sene az yağdı
Allah ödeme kolaylığı versin kurabiyemYok kuzum alamadık dahakocamın borçları biterse belki bana da sıra gelir
Hayırla bereketiyle bol yağış olsunÇoğu yere yağmış bi biz kaldık
Gecen sene antebe izmirden gelin geldim. İzmirde hic dogru durust kar goremedim. Belki burda gorurum diye heveslendim burayada yağmadi. Bu sene yagmasini bekliyorum dort gozleEvet Antep e de yağmış baya kar yağışı ile ünlü olmasına rağmen gecen sene az yağdı
ben de özledim herkesiii vallahi canim yaaa sen napan bebe böcuk hihiihbebegiiimmmmmm ayy özledim sizleri beee
İnşallah bu sene görürsünüzGecen sene antebe izmirden gelin geldim. İzmirde hic dogru durust kar goremedim. Belki burda gorurum diye heveslendim burayada yağmadi. Bu sene yagmasini bekliyorum dort gozle
Aminn inşallah canımHayırla bereketiyle bol yağış olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?