Amin çiçeğim Rabbim sağlıkla büyüyüp gelişip sağlıkla kucaklaşalım inşallah
Aynen kuzum elhamdülillah Rabbime sonsuz şükür her daim kuzum

Hiç öyle moralini bozma Allahn izniyle Rabbim önce sana hayırlı bir eş sonra da hayırlı bir evlat versin hiç öyle ümitsizliğe düşmek yok Allah var gam yok elhamdülillah nice imkansızları mümkün eden Rabbim var
Senin o güzel kalbine denk hayırlı Bi insan olacaktır Allahn iziniyle
Maşallah Rabbım sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah çok mutlu oldum
Aminn minnoşum benim en kısa zamanda sizlere de inşallah Allah razı olsun
Canımm çok şükür binlerce şükğr bugünleri gösteren rabbime gözün aydın olsun sağlıcakla büyüsün minik bebişimiz
Elhamdülillah özgecim Allah razı olsun sağlıkla yol alalım inşallah hep dualarımdasınız

Amin mucizem amin

Oh oh maşallah benim minik mucikoma kız olacak gibi hissediyorum gıııı sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrucum
Amin parem Ah benim anamda da var o Allah kolaylık versin parem

Oh oh maşallah benim minik mucikoma kız olacak gibi hissediyorum gıııı sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrucum

Amin parem Ah benim anamda da var o Allah kolaylık versin parem
Aminn bitanem sağlıkla olsun da kız oğlan benim de her hamileliğimde erkek çocuğum olurmuş gibi geliyordu
Mercimek kadarmış teyzesi

Aminn bitanem sağlıkla olsun da kız oğlan benim de her hamileliğimde erkek çocuğum olurmuş gibi geliyordu
Mercimek kadarmış teyzesi
Oh oh maşallah minnoşuma hani gebelik uygulamalarında her hafta neye benzediği yazıyor ya misal susam diyor gidip susamı alıp bakar duygulandırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…