Neşe de kalmadı samimiyette nedendir bilmiyorumParemmmm artık nedense kimsede eski neşe kalmadı heryer sessiz
Hep gül bitanemDeli beni güldürdün
Askoskoskommm ❤❤Hep gül bitanem
Malesef öyle parem bişmiyorum. Burada hepimiz kafamızı dağıtırdık deertleri bırakır iki sohbet ederdik ne güzeldi şimdi yok. Herkes kendi derdine yoğunlaştı. Ben tedavime yoğunlaştım işte giriyorum o topiklere bakıp çıkıyorum sadece. Birde beni kedi ısırdı kuduz aşısı oluyorumNeşe de kalmadı samimiyette nedendir bilmiyorum
Aaaa geçmiş olsun ... ay nasıl oldu da isirdiMalesef öyle parem bişmiyorum. Burada hepimiz kafamızı dağıtırdık deertleri bırakır iki sohbet ederdik ne güzeldi şimdi yok. Herkes kendi derdine yoğunlaştı. Ben tedavime yoğunlaştım işte giriyorum o topiklere bakıp çıkıyorum sadece. Birde beni kedi ısırdı kuduz aşısı oluyorum
Kuzum sevriyodu kendini yanımda sırnaşıyo yuvarlanıyodu. tırnağı kazağıma takıldı çıkaramadı canı acıdı büyük ihtimal saldırdı birden kolumu ısırdı aslında aşılı kedi bişey olcağını düşünmedim ama o ara doktoruma biiey soruyodum onuda sordum bir doktora görün deri bütünlüğü bozulduysa baksınlar dedi. Kanamıştı zaten dedim gideyim kuduz aşısına başladılar hemenAaaa geçmiş olsun ... ay nasıl oldu da isirdi
Geçmiş olsun...oda korkmuş sendeKuzum sevriyodu kendini yanımda sırnaşıyo yuvarlanıyodu. tırnağı kazağıma takıldı çıkaramadı canı acıdı büyük ihtimal saldırdı birden kolumu ısırdı aslında aşılı kedi bişey olcağını düşünmedim ama o ara doktoruma biiey soruyodum onuda sordum bir doktora görün deri bütünlüğü bozulduysa baksınlar dedi. Kanamıştı zaten dedim gideyim kuduz aşısına başladılar hemen
Evet sağolasınnGeçmiş olsun...oda korkmuş sende
Tedavini engellemiş dimi
Aman olmasın şükür inşallah tedavinin sonucunu da alırsın yüzünde güller acar perimEvet sağolasınn
Normalde aşılar bitince başlarız dedi doktor ama tam son aşıdan 1 2 gün sonra regl başlıcak parem o yüzden sorun olmayacakmış çok şükür
Geçmiş olsun kuzum kediler onca sevimli olduğu kadar da sinsi oluyo yaa ne zaman ne tepki verecekleri belli olmuyorMalesef öyle parem bişmiyorum. Burada hepimiz kafamızı dağıtırdık deertleri bırakır iki sohbet ederdik ne güzeldi şimdi yok. Herkes kendi derdine yoğunlaştı. Ben tedavime yoğunlaştım işte giriyorum o topiklere bakıp çıkıyorum sadece. Birde beni kedi ısırdı kuduz aşısı oluyorum
Aynen öyle valla kurabiyem ama hayvanın sucu yoktu büyük ihtimal canı acıdı diye düşündüm benGeçmiş olsun kuzum kediler onca sevimli olduğu kadar da sinsi oluyo yaa ne zaman ne tepki verecekleri belli olmuyor
Lennn ne kurabiyesi benim ben mucikoAynen öyle valla kurabiyem ama hayvanın sucu yoktu büyük ihtimal canı acıdı diye düşündüm ben
Ay tövbe bismillah hatlar bu akşam karışık yukardaki yazdıklarınızı ilk okuduğımda da kurabiye sandım seni sonradan aa mucizeymiş dedimLennn ne kurabiyesi benim ben muciko
Beni beni bihteriniAy tövbe bismillah hatlar bu akşam karışık yukardaki yazdıklarınızı ilk okuduğımda da kurabiye sandım seni sonradan aa mucizeymiş dedimne bu fotolarınızmı benziyo sizin neden böyle oldu
Mucizem çok anlamasam da kk dan öğrendiğim kadarKızlar bakın Bi çabukkkkkkkkk ben doğru görüyorum dimi
MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie Minnosprenses Jou Tiniminimavihanim Lna16 D u t
Evet çift geliyor mu minnoşKızlar bakın Bi çabukkkkkkkkk ben doğru görüyorum dimi
MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie Minnosprenses Jou Tiniminimavihanim Lna16 D u t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?