Canımm paremmm bende çok özlüyorum burdaki sohbetlerimizi
Ben influenza olmuşum ses soluk gitti çiçeğimm mecburen çalışıyorum da

Parem hastslıktan götümüz doğrulmadı
Geçmiş olsun duduşko dikkat edin kendinize
Allah kolaylık versin kuzum hepimize
Ben gebelik için kan değerlerine taktım yine bu ara girip girip cımbızla hepsini araştırıyorum bir ümit olur mu diye

Can sıkıntısı kafama taktığım zıkkım Bi elti var hayatı zehir ediyorum kendime
Tadım tuzum olmuyor hiç inan
Şükür halimize yine de

Kpss başlicam inşallah kitaplar falan hallediyorum bugün yarın inşallah Bi şevke de gelirsem

Grip olmuşum pare sen nasılsın canım

Aynen parem ya bir türlü toplaşamadık. Ama Kk dan öyle soğudum ki bilmiyorum sadece dua grubuna girip yazıp çıkıyorum. Sadece burada özlediğim sizler varsınız

Geçmiş olsun pare hastalıktan sonra maalesef öksürük uzun sürüyor
Ev halkı ne çektik inan covitten zor oldu...

Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ⚘
Aynen parem ya bir türlü toplaşamadık. Ama Kk dan öyle soğudum ki bilmiyorum sadece dua grubuna girip yazıp çıkıyorum. Sadece burada özlediğim sizler varsınız
Ben kk dan soğusam keşke herkesten soğudum valla

Ah mucizem ah senin bu elti imtihanın olmuş boşver ya onla kes ilişkini gitsin

Canını sıkmaktan iyidir

Kuzum inşallah hamilelik araştırmaların gerek kalmadan müjdeli bir haberle sevinirsin dua grubuna niye gelmedin dualar ederdin sanada iyi gelirdir ferahlatır seni ⚘

İlişkimi zaten kestim 8 9 ay oldu belki de evde bön bön sesleri geliyor alttan dışarda Görüyosun insana batıyor Bi kere taktım ya yok nefret ettiğin insana zerre tahammülüm de kalmıyor hayırlısı bakalm
İki yüzlü karı koca birbirini bulmuş tam

Allah razı olsun parem inşallah bana da nasip olur haklısın aslında ama okuyamam aksatırım diye katılmadım aslında

Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş senin elbise aynı

Kız dualar kolaydı ama geçti artık ramaza gel beklerim yavrii

Paremmmm artık nedense kimsede eski neşe kalmadı heryer sessiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…