Yaaa hadi inşallah kuzum rabbim gönlündekini en hayırlı şekilde yaşamayı nasip etsinMeralım lucrin depot adında iğnem var 1.dozunu 17 Ağustosta yaptım.2.dozu 17 eylülde sonrası 15 gün sonra Kayseri’ye giddceğim kontrol ve transfer hazırlıklarıtahmini 21 ekim dedi doktor
Tinnosum rabbim senle olsun inşallah herşey yolunda gitsin bebegimMeralım lucrin depot adında iğnem var 1.dozunu 17 Ağustosta yaptım.2.dozu 17 eylülde sonrası 15 gün sonra Kayseri’ye giddceğim kontrol ve transfer hazırlıklarıtahmini 21 ekim dedi doktor
Hahhahahha bunu enginler görmesin
Enerciiiisi biten var mı
Aminnn kurabiyem aminnn 2023 yılı bitmeden ben anni olayımmm hayırlısıylaHadi inşallah her şey gönlünce olsun balımmm
Aminnn paremmmm dualarınızı hep hissediyorumTinnosum rabbim senle olsun inşallah herşey yolunda gitsin bebegim
Yaa o ne güzel duaAminnn kurabiyem aminnn 2023 yılı bitmeden ben anni olayımmm hayırlısıyla
Aminnn paremmmm dualarınızı hep hissediyorumgüzel haberle geleceğiz buralara
Amin inşallah bitanem duamdasin kuzumAminnn kurabiyem aminnn 2023 yılı bitmeden ben anni olayımmm hayırlısıyla
Aminnn paremmmm dualarınızı hep hissediyorumgüzel haberle geleceğiz buralara
A101 nasıl attım kiGeçen eşime atacağım bir videoyu yanlışlıkla A101e atmışım
Gördülerse kim bu mal biz ne alaka demişlerdir
Daha önce sövmüştümA101 nasıl attım ki
Aaa hemen geleyim
Ahahah benimde görünce aklıma direk o geldi olabilir ha vallaGüldür güldürün alo engin bu kadından mı çıktı yoksa
Ahahahaha aminnnnnn paremimmHahhahahha
Engin olsun zengin olsun dengim olsunn
Olsun da ne olursa olsun
Ahhaha gı senin profil yazında pek gözelmişAhahah benimde görünce aklıma direk o geldi olabilir ha valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?