Daha çok dolusun tabee biz ne olakkTayinimiz çıktı Isparta eğirdire geldik hemşom öyle burdaki arkadaşların düğünlerine falan gidip geliyoruz vakit geçirmece sen nasılsın
Bebis
Amann nasıl olemm uykusuzum vollahee retro benim kızımada çarptı sanırımm gece sürekli uyandı başum catlayy bide diyete başladım ya çoğu diyet topiğindeyimBebisaynen sen bayağıdır yoktun canım yaa nasılsın iyimisin kuzum
Allah kolaylık versin canım .. evett tüp başlamıştı inşallah sonucu güzel olurAmann nasıl olemm uykusuzum vollahee retro benim kızımada çarptı sanırımm gece sürekli uyandı başum catlayy bide diyete başladım ya çoğu diyet topiğindeyimtüpemi başladı
Bize bir alo engin lazım hiç bişeycimiz kalmazYoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicamboşverin sesini ritme kapılın gitsin
Enerciiiiiik yüklen yahu hadi kalkın ayağa çocuklular bahane yok alın kucağınıza hoppaaaaaa yapın
Bu nasıl enerciiiiii hanı sinerciiiiiiii
Enginnnnnn bana şarkı al uleynnn
@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@mavikelebek34
Jou
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslimma
Beğenmedim atucudum da kıyamadımYoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicamboşverin sesini ritme kapılın gitsin
Enerciiiiiik yüklen yahu hadi kalkın ayağa çocuklular bahane yok alın kucağınıza hoppaaaaaa yapın
@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@mavikelebek34
Jou
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslimma
Yoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicamboşverin sesini ritme kapılın gitsin
@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@mavikelebek34
Jou
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslimma
Güldür güldürün alo engin bu kadından mı çıktı yoksaBize bir alo engin lazım hiç bişeycimiz kalmaz
Meralım lucrin depot adında iğnem var 1.dozunu 17 Ağustosta yaptım.2.dozu 17 eylülde sonrası 15 gün sonra Kayseri’ye giddceğim kontrol ve transfer hazırlıklarıKuzum senin tedavi nasıl gidiyor varmı bir gelişme
Yok sanmam sanırım o bir tesadüf heheheGüldür güldürün alo engin bu kadından mı çıktı yoksa
Bence de öyle olsun yaYok sanmam sanırım o bir tesadüf hehehe
Hadi inşallah her şey gönlünce olsun balımmmMeralım lucrin depot adında iğnem var 1.dozunu 17 Ağustosta yaptım.2.dozu 17 eylülde sonrası 15 gün sonra Kayseri’ye giddceğim kontrol ve transfer hazırlıklarıtahmini 21 ekim dedi doktor
Herhalde bilmem kiGüldür güldürün alo engin bu kadından mı çıktı yoksa
Beğenmedim atucudum da kıyamadım
Amannn yandan boşver beğenmeyen küçük oğluna almasının n sen kıvırmaya bakaYaaaaaaaaaaaaaağğğ saçmalamaaaaaa pareeee
Yeeeeeessssssss bak nasıl geldi enerciiiiiiiiiii
Seviyorum bu kadını
HahhahahhaBize bir alo engin lazım hiç bişeycimiz kalmaz
Hahah boşver enginlersiz hayat çok güzelHerhalde bilmem ki
Bi alooo engin olmasa da Bi Koca olsa alooo kocikiskoc desemmmm
Memnuniyetsiz garuuuuBezdum bu kadından heryerde karşımda
Öyleymiş kuzum elco dedi inşallah şans getirsin yeni göre yerinizTayinimiz çıktı Isparta eğirdire geldik hemşom öyle burdaki arkadaşların düğünlerine falan gidip geliyoruz vakit geçirmece sen nasılsın
Hoşgeldin beybiTık tık tık ben geldim
Teşekkürler parem etiket için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?