- 19 Kasım 2020
- 22.011
- 48.092
- 548
Öyle bacım ya peşine atlı takılmış gibi geçiyor günler saatlerBende sizi özlüyorum ama gün yetmiyor sanki kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bacım ya peşine atlı takılmış gibi geçiyor günler saatlerBende sizi özlüyorum ama gün yetmiyor sanki kız
Hahah gel sarılalımBen bu şarkıya gıvık oldum
Norveçteki kızaklarda gibi hissediyorum kendimiÖyle bacım ya peşine atlı takılmış gibi geçiyor günler saatler
Hahah Adana da NorveçNorveçteki kızaklarda gibi hissediyorum kendimi
Yoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicam boşverin sesini ritme kapılın gitsin
Enerciiiiiik yüklen yahu hadi kalkın ayağa çocuklular bahane yok alın kucağınıza hoppaaaaaa yapın
Bu nasıl enerciiiiii hanı sinerciiiiiiii
Enginnnnnn bana şarkı al uleynnn
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@mavikelebek34
@J O U
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
Eslinna
Kurabiyemmmm
Kuzum evet netim yok, eşimden arada giriyorum yanlış anlamayın canlarım, netsizlik başa belaASSOSyal sosyalim kiraz gülüm görmedin netin mi az kaldı çiçeemmm
burdayım bu sıcakta çay içiyorumNerdesinizzzzzz heyyyyhhhh
Kız yok yanlış anlar mıyım hemen aklıma geliyor ya neti bitti bitmek üzeredir diyorum. Bende bazen bildirimlere bakmadan çıkıyorum canem. Sorun yok iyi olduğunu bilelim yeter galbini yidiğimmm gadınKuzum evet netim yok, eşimden arada giriyorum yanlış anlamayın canlarım, netsizlik başa bela
Etmeeahh hararet alan çay o çay deelmiş bacımsuburdayım bu sıcakta çay içiyorum
Canlarım benimKız yok yanlış anlar mıyım hemen aklıma geliyor ya neti bitti bitmek üzeredir diyorum. Bende bazen bildirimlere bakmadan çıkıyorum canem. Sorun yok iyi olduğunu bilelim yeter galbini yidiğimmm gadın
Canlarım benim
O çay hangi çaymış bacımsuEtmeeahh hararet alan çay o çay deelmiş bacımsu
He sonunda su olacak illa ben bizimkileri bıktırdım Sudan eski nicklerim -kimyonsu, -paniksu hele bir mucizee çok çektiO çay hangi çaymış bacımsu
Bacımsu da güzelmiş
Benim bunlardan haberim yoktu eski nicklerde güzelmiş bu aradaHe sonunda su olacak illa ben bizimkileri bıktırdım Sudan eski nicklerim -kimyonsu, -paniksu hele bir mucizee çok çekti
Akıp giden ayaklarımızı çimdiğimiz çay
Evet her şey bir suyla başladı baktım beni kesecekler özüme döndümBenim bunlardan haberim yoktu eski nicklerde güzelmiş bu arada
Ha o çay şimdi anladım
Galibaa yine başlıyor kıymazdılar sana yaEvet her şey bir suyla başladı baktım beni kesecekler özüme döndüm
Hee bizde erimiş şekerlerin yapışkanında kayarız artıkHahah Adana da Norveç