• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicam :KK47::KK47::KK47::KK47: boşverin sesini ritme kapılın gitsin

Enerciiiiiik yüklen yahu hadi kalkın ayağa çocuklular bahane yok alın kucağınıza hoppaaaaaa yapın :emir_bebek::spor::spor::spor::spor::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bu nasıl enerciiiiii hanı sinerciiiiiiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Enginnnnnn bana şarkı al uleynnn :KK31::KK31::KK31::KK31::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt coconatt
@mavikelebek34
@J O U
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
Eslinna Eslinna

:KK75::KK75:

Kuzum evet netim yok, eşimden arada giriyorum 🥺 yanlış anlamayın canlarım, netsizlik başa bela🫣🥺🙄
Kız yok yanlış anlar mıyım hemen aklıma geliyor ya neti bitti bitmek üzeredir diyorum. Bende bazen bildirimlere bakmadan çıkıyorum canem. Sorun yok iyi olduğunu bilelim yeter 😍😍🥰🥰galbini yidiğimmm gadın 😅😅

Kız yok yanlış anlar mıyım hemen aklıma geliyor ya neti bitti bitmek üzeredir diyorum. Bende bazen bildirimlere bakmadan çıkıyorum canem. Sorun yok iyi olduğunu bilelim yeter 😍😍🥰🥰galbini yidiğimmm gadın 😅😅
Canlarım benim🍒🍒🍒🍒🍒🥰🤩😍😘

Back