• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebis 🫶😍 aynen sen bayağıdır yoktun canım yaa nasılsın iyimisin kuzum
Amann nasıl olemm uykusuzum vollahee retro benim kızımada çarptı sanırımm gece sürekli uyandı başum catlayy bide diyete başladım ya çoğu diyet topiğindeyim 🤭 tüpemi başladı😍

Yoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicam :KK47::KK47::KK47::KK47: boşverin sesini ritme kapılın gitsin

Enerciiiiiik yüklen yahu hadi kalkın ayağa çocuklular bahane yok alın kucağınıza hoppaaaaaa yapın :emir_bebek::spor::spor::spor::spor::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bu nasıl enerciiiiii hanı sinerciiiiiiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Enginnnnnn bana şarkı al uleynnn :KK31::KK31::KK31::KK31::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@mavikelebek34
Jou Jou
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
My_Moonlight06 My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01 Meral01
Queen Teyze Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslimma

Bize bir alo engin lazım hiç bişeycimiz kalmaz 😅😅

Yoğun istek üzerine paylaşıyorum aman diyenlere böyle yapicam :KK47::KK47::KK47::KK47: boşverin sesini ritme kapılın gitsin

Enerciiiiiik yüklen yahu hadi kalkın ayağa çocuklular bahane yok alın kucağınıza hoppaaaaaa yapın :emir_bebek::spor::spor::spor::spor::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bu nasıl enerciiiiii hanı sinerciiiiiiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Enginnnnnn bana şarkı al uleynnn :KK31::KK31::KK31::KK31::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Cemoos
@coconatt
@mavikelebek34
Jou Jou
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
@Saliha40
@Noisy Girl
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01 Meral01
Queen Teyze Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslimma

Beğenmedim atucudum da kıyamadım 😅😅🤪

@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Cemoos
@coconatt
@mavikelebek34
Jou Jou
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
@Saliha40
@Noisy Girl
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01 Meral01
Queen Teyze Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane limon kabugu
@Hayalkuran
@Eslimma

Yaaaaaaaaaaaaaağğğ saçmalamaaaaaa pareeee

Yeeeeeessssssss bak nasıl geldi enerciiiiiiiiiii 😁😁 :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:

Seviyorum bu kadını 😘

Kuzum senin tedavi nasıl gidiyor varmı bir gelişme
Meralım lucrin depot adında iğnem var 1.dozunu 17 Ağustosta yaptım.2.dozu 17 eylülde sonrası 15 gün sonra Kayseri’ye giddceğim kontrol ve transfer hazırlıkları🥰🤲🏻 tahmini 21 ekim dedi doktor 🥹

Meralım lucrin depot adında iğnem var 1.dozunu 17 Ağustosta yaptım.2.dozu 17 eylülde sonrası 15 gün sonra Kayseri’ye giddceğim kontrol ve transfer hazırlıkları🥰🤲🏻 tahmini 21 ekim dedi doktor 🥹
Hadi inşallah her şey gönlünce olsun balımmm ❤️❤️😍😍😍🥰🥰

Bezdum bu kadından heryerde karşımda 😀
Memnuniyetsiz garuuuu

Ne yapcan gadini oyna gitsin kıvır calkala :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Tayinimiz çıktı Isparta eğirdire geldik hemşom öyle burdaki arkadaşların düğünlerine falan gidip geliyoruz vakit geçirmece sen nasılsın 🥰
Öyleymiş kuzum elco dedi inşallah şans getirsin yeni göre yeriniz
Güzel derler oralara bol bol gez burayada uğra ama:KK15::KK15:

Back