- 19 Kasım 2020
- 22.011
- 48.092
- 548
Meralim sen nasıl oldun canımHayırlı cumalar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meralim sen nasıl oldun canımHayırlı cumalar herkese
Çok şükür iyiyim kuzum bayağı toparladım sen nasılsın bitanemMeralim sen nasıl oldun canım
Çok şükür canım benim. Rabbim iyiliğini daim etsin napim kuzum yalan dünyanın telaşlarıyla geçiyor günlerÇok şükür iyiyim kuzum bayağı toparladım sen nasılsın bitanem
Aminn hepimizin kuzum Rabbim başka dert vermesin canım benim hiç görünmüyorsun zatenÇok şükür canım benim. Rabbim iyiliğini daim etsin napim kuzum yalan dünyanın telaşlarıyla geçiyor günler
Arada girip bdv okuyorum halime şükrediyorum öyle
Bi ara kapattım kuşum ya. Kafam dumanlıydı uzun süre gelmedimAminn hepimizin kuzum Rabbim başka dert vermesin canım benim hiç görünmüyorsun zaten
arada uzaklaşmak iyi geliyor kuzumBi ara kapattım kuşum ya. Kafam dumanlıydı uzun süre gelmedim
Aynen canım baya iyi geldi hemdearada uzaklaşmak iyi geliyor kuzum
En güzeli kuzum ruh sağlığımız çok önemli kafamıza göre takılalım boş ver gitsinAynen canım baya iyi geldi hemde
Aman kafa mı kalıyor meralim yav geldi mi üst üste geliyor. Hayır teker teker gelince de birini sindiremeden diğeri geliyorEn güzeli kuzum ruh sağlığımız çok önemli kafamıza göre takılalım boş ver gitsin
Sen yinede sakinligini korumaya bak kuzumm şaka bir yana kuzumm çok da ince dusunceli olmak çok kafaya takmak iyi değil akışına bırak mesela ben öyle yapıyorum artık dunya yansa umursamıyorum 1 yıl önce senin gibiydim şimdi aklima geldikçe kendime kızıyorum neyi değiştire bildim sagligimdan oldum diye boşvermek daha güzelmiş yeni keşfettimAman kafa mı kalıyor meralim yav geldi mi üst üste geliyor. Hayır teker teker gelince de birini sindiremeden diğeri geliyor
Ay öyle tabi meralim. Bende çok kızıyorum kendime ama bende bu aile olduğu sürece zorSen yinede sakinligini korumaya bak kuzumm şaka bir yana kuzumm çok da ince dusunceli olmak çok kafaya takmak iyi değil akışına bırak mesela ben öyle yapıyorum artık dunya yansa umursamıyorum 1 yıl önce senin gibiydim şimdi aklima geldikçe kendime kızıyorum neyi değiştire bildim sagligimdan oldum diye boşvermek daha güzelmiş yeni keşfettim
Amann onlardan bende de var kuzum yaa hiçç dert etme nasıl olsa hiç bir şeyi degistiremiyoruz sal gitsinAy öyle tabi meralim. Bende çok kızıyorum kendime ama bende bu aile olduğu sürece zor
He valla gı kendi kendimizi yiyoruz senin kaynın vardı galiba dimi ya da eşinin yiğeni mi. Naptı o çocuk gitti mi yanınızdan. Sorumsuz bir şeydiAmann onlardan bende de var kuzum yaa hiçç dert etme nasıl olsa hiç bir şeyi degistiremiyoruz sal gitsin
Gitti gitti eşim gönderdi k.v alıp bana getirmiş benim rahatsızlığımi soylememistik öğren hâlâ burada kalsın dedi eşim de istemedi bacım sanki 5 yaşında çocuk kalsin dediğiHe valla gı kendi kendimizi yiyoruz senin kaynın vardı galiba dimi ya da eşinin yiğeni mi. Naptı o çocuk gitti mi yanınızdan. Sorumsuz bir şeydi
Tövbe ya kadın da baktı kendi baş edemiyor çare arıyor herhaldeGitti gitti eşim gönderdi k.v alıp bana getirmiş benim rahatsızlığımi soylememistik öğren hâlâ burada kalsın dedi eşim de istemedi bacım sanki 5 yaşında çocuk kalsin dediği
Günaydın hayırlı cumalar paremm
İspartaya tasındıHemsom Fatmazell nerdesin gadinnnn