• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman kafa mı kalıyor meralim yav geldi mi üst üste geliyor. Hayır teker teker gelince de birini sindiremeden diğeri geliyor 😅😅
Sen yinede sakinligini korumaya bak kuzumm 😀 şaka bir yana kuzumm çok da ince dusunceli olmak çok kafaya takmak iyi değil akışına bırak mesela ben öyle yapıyorum artık dunya yansa umursamıyorum 1 yıl önce senin gibiydim şimdi aklima geldikçe kendime kızıyorum neyi değiştire bildim sagligimdan oldum diye boşvermek daha güzelmiş 🤭😀 yeni keşfettim

Sen yinede sakinligini korumaya bak kuzumm 😀 şaka bir yana kuzumm çok da ince dusunceli olmak çok kafaya takmak iyi değil akışına bırak mesela ben öyle yapıyorum artık dunya yansa umursamıyorum 1 yıl önce senin gibiydim şimdi aklima geldikçe kendime kızıyorum neyi değiştire bildim sagligimdan oldum diye boşvermek daha güzelmiş 🤭😀 yeni keşfettim
Ay öyle tabi meralim. Bende çok kızıyorum kendime ama bende bu aile olduğu sürece zor 😅

Amann onlardan bende de var kuzum yaa hiçç dert etme 😉 nasıl olsa hiç bir şeyi degistiremiyoruz sal gitsin 😊🤭
He valla gı 😅 kendi kendimizi yiyoruz 😅 senin kaynın vardı galiba dimi ya da eşinin yiğeni mi. Naptı o çocuk gitti mi yanınızdan. Sorumsuz bir şeydi

He valla gı 😅 kendi kendimizi yiyoruz 😅 senin kaynın vardı galiba dimi ya da eşinin yiğeni mi. Naptı o çocuk gitti mi yanınızdan. Sorumsuz bir şeydi
Gitti gitti eşim gönderdi 🤣🤣 k.v alıp bana getirmiş benim rahatsızlığımi soylememistik öğren hâlâ burada kalsın dedi eşim de istemedi bacım sanki 5 yaşında çocuk kalsin dediği 😂

Gitti gitti eşim gönderdi 🤣🤣 k.v alıp bana getirmiş benim rahatsızlığımi soylememistik öğren hâlâ burada kalsın dedi eşim de istemedi bacım sanki 5 yaşında çocuk kalsin dediği 😂
Tövbe ya 😅 kadın da baktı kendi baş edemiyor çare arıyor herhalde 😅

20230818_085446.jpg

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt
mavikelebek34 mavikelebek34
Jou Jou
D u t D u t
@Ecriin
Fatmazell Fatmazell
Madammor Madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim