Teşekkür ederim çiçeklerimmmm Tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ilaçlar sonrası filan ondan şimdilik dinleniyorum inşAllah sonu güzel hayırlı olsunn canlarım
Hadi inşallah kuzum bebis haberlerini de alırsın bende de çok bitkinlik yapmıştı ilaclar bir iki güne toparlanirsin

Ben bergen misali acıların kadını gibi dolaşıyorum bazen agrım geçiyor rahatlıyorum
Sana da geçmiş olsun parem
Teşekkür ederim çiçeklerimmmm Tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ilaçlar sonrası filan ondan şimdilik dinleniyorum inşAllah sonu güzel hayırlı olsunn canlarım
ayy inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canımm

Hayırlı cumalar canım nasılsın bu gün

Parem hayırdır neyin var?

Kuzum böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken onla uğraşıyorum kokom nikine dönmüşün iyi oldu
Yaa geçmiş olsun parem onun ağrısını zor derler Allah yardımcın olsun

He kız özüme döndüm şükür

Kuzum böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken onla uğraşıyorum kokom nikine dönmüşün iyi oldu
Geçmiş olsun. Ben de bundan birkaç yıl önce böbrek taşı düşürmeye çalışıyordum. Taş kırma işlemi olmasına rağmen tamamen düşmemişti. Doktor ilaç verip kullan bir-2 hafta sonra ameliyata gel demişti. Kardeşim fındık kabuğunu kaynatıp suyunu iç taşı düşürürsün dedi o da başkasından duymuştu. Her yolu denediğim için bunu da denedim. Bol su, yürüyüş, ilaç ve günde birkaç bardak fındık kabuğu çayı bende etkili oldu. Ameliyata gerek kalmadı. Bir deneyin siz de işe yarar belki. Rabbim Şifa versin, bir an önce kurtulursunuz inşallah.

Çok teşekkür ederim şuan hastaneden geldim yine serum yedim ağrıdan duramadım

Az kaldı iki tane görünüyor ultrason da kumlar var tabiki
3 seans kırıldı yaklaşık iki haftadır taş döküyorum

Bi taş daha var 5 cm onu kıramıyorlar büyük olunca dr ameliyat dedi bide bi ilaç varmış taşı yumuşatan onu yapalım dedi ama taş böbrekte kırılacak yerde değil

Fındık kabuğu çayını deneyim Allah razı olsun
Sizede geçmiş olsun Allah bir daha yaratmasın

Teşekkür ederim. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. O ağrıyı biliyorum, gece açıklık olup eve dönüp yine acillik oluyordum ben de. Ben fındığı kabuğuyla kaynatıp süzüp içmiştim. O fındık kabuklarını tekrar kullanmıyordum. İkinci kez bir avuç kadar fındığı kabuğuyla kaynatıp suyu içiyordum. Bunlar ben de ise yaramisti. İnşallah en kolay şekilde ağrısız şekilde siz de dusurursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…