Hadi inşallah kuzum bebis haberlerini de alırsınTeşekkür ederim çiçeklerimmmmTüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ilaçlar sonrası filan ondan şimdilik dinleniyorum inşAllah sonu güzel hayırlı olsunn canlarım
Aminnn canımmm MeralımmmmHadi inşallah kuzum bebis haberlerini de alırsınbende de çok bitkinlik yapmıştı ilaclar bir iki güne toparlanirsin
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim çiçeklerimmmmTüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ilaçlar sonrası filan ondan şimdilik dinleniyorum inşAllah sonu güzel hayırlı olsunn canlarım
Hayırlı cumalarKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalımAllah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘
Eki Görüntüle 3282095
@ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Sağol beybim
Sana da geçmiş olsun paremBen bergen misali acıların kadını gibi dolaşıyorum bazen agrım geçiyor rahatlıyorum
Teşekkür ederim çiçeklerimmmmTüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ilaçlar sonrası filan ondan şimdilik dinleniyorum inşAllah sonu güzel hayırlı olsunn canlarım
Aminnnn dutummmSana da geçmiş olsun parem
ayy inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canımm
İnşallah hatunumm o güzel haber buralara gelecekInşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Hayırlı cumalar canım nasılsın bu günKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalımAllah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘
Eki Görüntüle 3282095
@ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Iyiyim arada yokluyor şükür iyiyim ama ❤Hayırlı cumalar canım nasılsın bu gün
Sevindşm canımIyiyim arada yokluyor şükür iyiyim ama ❤
Parem hayırdır neyin var?Kızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Eki Görüntüle 3282095
@ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Kuzum böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken onla uğraşıyorum kokomParem hayırdır neyin var?
Yaa geçmiş olsun parem onun ağrısını zor derler Allah yardımcın olsunKuzum böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken onla uğraşıyorum kokomnikine dönmüşün iyi oldu
Geçmiş olsun. Ben de bundan birkaç yıl önce böbrek taşı düşürmeye çalışıyordum. Taş kırma işlemi olmasına rağmen tamamen düşmemişti. Doktor ilaç verip kullan bir-2 hafta sonra ameliyata gel demişti. Kardeşim fındık kabuğunu kaynatıp suyunu iç taşı düşürürsün dedi o da başkasından duymuştu. Her yolu denediğim için bunu da denedim. Bol su, yürüyüş, ilaç ve günde birkaç bardak fındık kabuğu çayı bende etkili oldu. Ameliyata gerek kalmadı. Bir deneyin siz de işe yarar belki. Rabbim Şifa versin, bir an önce kurtulursunuz inşallah.Kuzum böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken onla uğraşıyorum kokomnikine dönmüşün iyi oldu
Çok teşekkür ederim şuan hastaneden geldim yine serum yedim ağrıdan duramadımGeçmiş olsun. Ben de bundan birkaç yıl önce böbrek taşı düşürmeye çalışıyordum. Taş kırma işlemi olmasına rağmen tamamen düşmemişti. Doktor ilaç verip kullan bir-2 hafta sonra ameliyata gel demişti. Kardeşim fındık kabuğunu kaynatıp suyunu iç taşı düşürürsün dedi o da başkasından duymuştu. Her yolu denediğim için bunu da denedim. Bol su, yürüyüş, ilaç ve günde birkaç bardak fındık kabuğu çayı bende etkili oldu. Ameliyata gerek kalmadı. Bir deneyin siz de işe yarar belki. Rabbim Şifa versin, bir an önce kurtulursunuz inşallah.
Çok teşekkür ederim şuan hastaneden geldim yine serum yedim ağrıdan duramadım
Az kaldı iki tane görünüyor ultrason da kumlar var tabiki
3 seans kırıldı yaklaşık iki haftadır taş döküyorum
Bi taş daha var 5 cm onu kıramıyorlar büyük olunca dr ameliyat dedi bide bi ilaç varmış taşı yumuşatan onu yapalım dedi ama taş böbrekte kırılacak yerde değil
Fındık kabuğu çayını deneyim Allah razı olsun
Sizede geçmiş olsun Allah bir daha yaratmasın
Teşekkür ederim. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. O ağrıyı biliyorum, gece açıklık olup eve dönüp yine acillik oluyordum ben de. Ben fındığı kabuğuyla kaynatıp süzüp içmiştim. O fındık kabuklarını tekrar kullanmıyordum. İkinci kez bir avuç kadar fındığı kabuğuyla kaynatıp suyu içiyordum. Bunlar ben de ise yaramisti. İnşallah en kolay şekilde ağrısız şekilde siz de dusurursunuz.Çok teşekkür ederim şuan hastaneden geldim yine serum yedim ağrıdan duramadım
Az kaldı iki tane görünüyor ultrason da kumlar var tabiki
3 seans kırıldı yaklaşık iki haftadır taş döküyorum
Bi taş daha var 5 cm onu kıramıyorlar büyük olunca dr ameliyat dedi bide bi ilaç varmış taşı yumuşatan onu yapalım dedi ama taş böbrekte kırılacak yerde değil
Fındık kabuğu çayını deneyim Allah razı olsun
Sizede geçmiş olsun Allah bir daha yaratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?