- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem minnoşumTerbiyesiz nasıl kutlamaz Jou
Ahahahahah şeyyy özelden yazımBende bezelyesini almıştım o da lezzetliydi kız aman mevsimi kaçtı diye üzülmem gari her şeyi dondurup getiriyorlar
Vayy harika görünüyor fırın yemekten daha güzel la bide benimkine el at
Aklınıza ne geldi kız sizin dutla minnoş
Minnos piyemsesim
Gel burayayayayyyy
Oyy kutlamadı mı elçoo çok ayıppp JouOlabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim ama sınava girdim birde üstüne
Merak ettim ben uyumadan yazAhahahahah şeyyy özelden yazım
Kiz belki trip attı bana,haberim yok kiOyy kutlamadı mı elçoo çok ayıppp Jou
Valla 3 tür alıyom yıkanmış ayıklanmış doğranmış bana kalan kazana dökmekBende bezelyesini almıştım o da lezzetliydi kız aman mevsimi kaçtı diye üzülmem gari her şeyi dondurup getiriyorlar
Vayy harika görünüyor fırın yemekten daha güzel la bide benimkine el at
Aklınıza ne geldi kız sizin dutla minnoş
Biz alıştık elçonun triplerine kendi adını bile unutabilirsin ama elçoyu asla unutmıcan yoksa fırlatıyor trip oklarınıKiz belki trip attı bana,haberim yok ki
Ispanağa da güvenebilir miyiz ki kız asıl onu yıkarken anamızın nikahı düşecek seviyeye geliyorValla 3 tür alıyom yıkanmış ayıklanmış doğranmış bana kalan kazana dökmek
Yanii etiket zamanlarında kahve topiginde cok ederdimNe zaman nerede, benim bir hafta internetim yoktu
Ay ona güvenmem onu da bir gece önceden çamaşır suyuna şaka şakaIspanağa da güvenebilir miyiz ki kız asıl onu yıkarken anamızın nikahı düşecek seviyeye geliyor
Bak beni nasıl cözdüBiz alıştık elçonun triplerine kendi adını bile unutabilirsin ama elçoyu asla unutmıcan yoksa fırlatıyor trip oklarını
Cooo seni yedik bak hele bak sen kirazlı hatunu nasıl unuttunYanii etiket zamanlarında kahve topiginde cok ederdim
Ben ozaman kaynanamdaydım cinnnet gecirtiyordumm nasıl olur da yazmam acayip uzuldumCooo seni yedik bak hele bak sen kirazlı hatunu nasıl unuttun
Hahah galiba Bi ara perim demişti tuzlu suya koyunca tüm çamuru salıyor sonra yıkaması kolay oluyor diye Cookiie (yanlışım varsa düzeltin )Ay ona güvenmem onu da bir gece önceden çamaşır suyuna şaka şaka
Bol karbonat sirkeli suda gıcır gıcır yıkamadan o gıcırtıyı duymadan yemem
Bu arada kendim de yıkasam marul yemem ille böcek kalıyo üzerinde bi tikim var