- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
Bilmem minnoşumTerbiyesiz nasıl kutlamazJou
Ahahahahah şeyyy özelden yazımBende bezelyesini almıştım o da lezzetliydi kız aman mevsimi kaçtı diye üzülmem gariher şeyi dondurup getiriyorlar
Vayy harika görünüyor fırın yemekten daha güzel labide benimkine el at
Aklınıza ne geldi kız sizin dutla minnoş
Oyy kutlamadı mı elçoo çok ayıpppOlabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim amasınava girdim birde üstüne
Merak ettim ben uyumadan yazAhahahahah şeyyy özelden yazım
Kiz belki trip attı bana,haberim yok ki
Valla 3 tür alıyom yıkanmış ayıklanmış doğranmışBende bezelyesini almıştım o da lezzetliydi kız aman mevsimi kaçtı diye üzülmem gariher şeyi dondurup getiriyorlar
Vayy harika görünüyor fırın yemekten daha güzel labide benimkine el at
Aklınıza ne geldi kız sizin dutla minnoş
Biz alıştık elçonun triplerineKiz belki trip attı bana,haberim yok ki
Ispanağa da güvenebilir miyiz ki kızValla 3 tür alıyom yıkanmış ayıklanmış doğranmışbana kalan kazana dökmek
Yanii etiket zamanlarında kahve topiginde cok ederdimNe zaman nerede, benim bir hafta internetim yoktu
Ay ona güvenmemIspanağa da güvenebilir miyiz ki kızasıl onu yıkarken anamızın nikahı düşecek seviyeye geliyor
Bak beni nasıl cözdüBiz alıştık elçonun triplerinekendi adını bile unutabilirsin ama elçoyu asla unutmıcan yoksa fırlatıyor trip oklarını
Cooo seni yedikYanii etiket zamanlarında kahve topiginde cok ederdim
Ben ozaman kaynanamdaydım cinnnet gecirtiyordummCooo seni yedikbak hele bak sen kirazlı hatunu nasıl unuttun
Hahah galiba Bi ara perim demişti tuzlu suya koyunca tüm çamuru salıyor sonra yıkaması kolay oluyor diyeAy ona güvenmemonu da bir gece önceden çamaşır suyuna şaka şaka
Bol karbonat sirkeli suda gıcır gıcır yıkamadan o gıcırtıyı duymadan yemem
Bu arada kendim de yıkasam marul yemem ille böcek kalıyo üzerinde bi tikim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?