- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
Hadi len daha 2 saat önce dedin dutum diye
Ahahahh ilk nicikin bu değilHadi len daha 2 saat önce dedin dutum diye
Ne zaman nerede, benim bir hafta internetim yoktuBen okadar etiketler ettimm ben istesem atmadınnn atmazdın sana cok fena kinıyorumm
Elço adetli herhaldeNe zaman nerede, benim bir hafta internetim yoktu
Olabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim amaElço adetli herhalde
He daha güzel dutluk diyodunuzAhahahh ilk nicikin bu değil@buralardutluuugdu idi
Ne oldu şahanemOlabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim amasınava girdim birde üstüne
Aaa hatırlamadı mıOlabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim amasınava girdim birde üstüne
EvetHe daha güzel dutluk diyodunuz
Dut daha iyiAaa hatırlamadı mı
Evetikiside olabilir
Bence birsey yok kuzum ama elco beybisi trip atiyo bana galibaNe oldu şahanem
YokAaa hatırlamadı mı
Evetikiside olabilir
Retro mu ne varmış şahanemBence birsey yok kuzum ama elco beybisi trip atiyo bana galibaben etiket görmedim
Olabilir garadutum, retro metro hepimizi çarpıyor zatenRetro mu ne varmış şahanemondan sinirlidir geçer
Anasını avradını sevdiğimin retrosuOlabilir garadutum, retro metro hepimizi çarpıyor zaten
Aaa yoo küfrü bırakrımTabi seviyoruz
İnandım kuzuAaa yoo küfrü bırakrımartık seviyoruz
Patates tava
Bende bezelyesini almıştım o da lezzetliydi kız aman mevsimi kaçtı diye üzülmem gariUğramadı vallahabende bimden alıyom dondurulmuş 400 gr 20 lira çok da güzel
hiç deme
Vayy harika görünüyor fırın yemekten daha güzel laYemeğim hazır fırındasbaah çok erken kahvaltı yaptık erken yeriz D u t fırınımda temizdir . Catlak-kurabiye Eki Görüntüle 3278995
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?