- 27 Mart 2019
- 29.793
- 108.768
- 598
Benimde hastane maceralarım derken evdeyim şükür canımİyiyim kuzum benimm ev taşıdık vizeler falan derken şimdide finallere hazırlık sen napıyon nasılsınnn
Finallaer de başarılar beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hastane maceralarım derken evdeyim şükür canımİyiyim kuzum benimm ev taşıdık vizeler falan derken şimdide finallere hazırlık sen napıyon nasılsınnn
Yapcak yok koştursunOoo adamın hepten işu var
Çok sükür iyiyim dutum. Sen nasilsin özlettun kendiniCanım teşekkür ederim ❤ nasılsn
ÇıldırırımYok kuzum ye yiyebildiğin kadar hele meyroş bi lokma zaten cabuk olur yemesi
Yok yavrucum senin bebe geveze bence çünkü bende pek yok ama o da cok tatlıÖmer'de var bende biliyon onuda vereyim ama o çok geveze yaa Bişey sorcam kirazim benim oğlanla ayni burçsunuz ya acaba sende de var mi yoksa benim çocumaa has mı
Sağol kuzummBenimde hastane maceralarım derken evdeyim şükür canım
Finallaer de başarılar beybi
Aynenn öyleGüzel nick oldu bundan sonra böyleee
İyiyim canım çok şükür. Deprem sonrası toparlanmam zaman aldı ❤Çok sükür iyiyim dutum. Sen nasilsin özlettun kendini
Evet babannesine çekmiştir muhtemelen o huyuYok yavrucum senin bebe geveze bence çünkü bende pek yok ama o da cok tatlı
Aahh bitanem anliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye çok zor zamanlardan gectik özellikle siz orada yaşayanlar için çok daha zor oldu toparlanmak ve hala daha yarası taze. Kızların nasıl dutum iyilerdir insallah.İyiyim canım çok şükür. Deprem sonrası toparlanmam zaman aldı ❤
Her halimize bin şükür canım ❤ iyiler canım çok şükür küçüğüm hala ses geldiğinde yulardan sokaktan falan korkup ağlıyoAahh bitanem anliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye çok zor zamanlardan gectik özellikle siz orada yaşayanlar için çok daha zor oldu toparlanmak ve hala daha yarası taze. Kızların nasıl dutum iyilerdir insallah.
Erkek tarafi değil mi huyu kurusun nolcakEvet babannesine çekmiştir muhtemelen o huyu
Oy benim zeytinimHer halimize bin şükür canım ❤ iyiler canım çok şükür küçüğüm hala ses geldiğinde yulardan sokaktan falan korkup ağlıyo
Yeni yeni toparlıyolar şahanem rabbim beterinden korusun.Oy benim zeytinim
İnş garadutum,rabbim daha kötüsünü yaşatmasın güzel günler de gelecek inşYeni yeni toparlıyolar şahanem rabbim beterinden korusun.
Tabii özledun demiiYapcak yok koştursun
İnşallah canımİnş garadutum,rabbim daha kötüsünü yaşatmasın güzel günler de gelecek inş
Kolay değil yaşadıklarınız canim benimm. Rabbim insallah korkusuna sifa versin kıyamam zeytine Rabbim esirgesin korusun hepinizi sağlıkla kalinHer halimize bin şükür canım ❤ iyiler canım çok şükür küçüğüm hala ses geldiğinde yulardan sokaktan falan korkup ağlıyo
Ne yapemm kimdu daHahahhaha valla kahkaha attım elcoo deli yyaa dövmeseydi bide
Yok kız gece yanımda yetmez miiiiTabii özledun demii