• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömer'de var bende biliyon onuda vereyim ama o çok geveze yaa😁 Bişey sorcam kirazim benim oğlanla ayni burçsunuz ya acaba sende de var mi yoksa benim çocumaa has mı 🤔😄
Yok yavrucum senin bebe geveze bence çünkü bende pek yok 🤣🤣ama o da cok tatlı 🥰🤩😍🍒🍒🍒 🫶😘

İyiyim canım çok şükür. Deprem sonrası toparlanmam zaman aldı ❤
Aahh bitanem anliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye çok zor zamanlardan gectik özellikle siz orada yaşayanlar için çok daha zor oldu toparlanmak ve hala daha yarası taze. Kızların nasıl dutum iyilerdir insallah.

Aahh bitanem anliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye çok zor zamanlardan gectik özellikle siz orada yaşayanlar için çok daha zor oldu toparlanmak ve hala daha yarası taze. Kızların nasıl dutum iyilerdir insallah.
Her halimize bin şükür canım ❤ iyiler canım çok şükür küçüğüm hala ses geldiğinde yulardan sokaktan falan korkup ağlıyo

Her halimize bin şükür canım ❤ iyiler canım çok şükür küçüğüm hala ses geldiğinde yulardan sokaktan falan korkup ağlıyo
Kolay değil yaşadıklarınız canim benimm. Rabbim insallah korkusuna sifa versin kıyamam zeytine😔 Rabbim esirgesin korusun hepinizi sağlıkla kalin 🤲🏻

Back