- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Ben çoktandır pek gelmiyorum o yüzden bilemedim kim olduğunuyabancı yer değil geliyorum arada bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çoktandır pek gelmiyorum o yüzden bilemedim kim olduğunuyabancı yer değil geliyorum arada bir
Deli kız yaaaa olsun sen bizim hep cocomuzsunGecenin yarısı esti bana han eski sevgili bir gece ansızın "Uyudun mu?" diye yazar ya o misal
Alışınca eski moda dönersin bende her ay değiştiriyordum son tövbe dedim
Kimse almazsa 3 ay sonra dönerim cocoşluğumaDeli kız yaaaa olsun sen bizim hep cocomuzsun
İlk defa değiştim bende değişiklik olsun diyede inşallah alan olmaz cocoşumuAlışınca eski moda dönersin bende her ay değiştiriyordum son tövbe dedim
Alışınca bunda da vazgeçmezsinİlk defa değiştim bende değişiklik olsun diyede inşallah alan olmaz cocoşumu
Büyüdü artık annesi herşeyi biliyor yapıyorSülalem rahat gexiyorr hanfendii evi gör çarma çumann ev dağınık heryer heryerde ben topluyorum o atıyo yere ne etcez yavv ama cok zeki yanii biyer açık kalsın kapatıyo hemen takıntılı
Bende iyiyim canım çok şükürİyim bebegim sen nasılsın
Temennimiz o yöndeAlışınca bunda da vazgeçmezsin
Ayy hadi inş bebekimKimse almazsa 3 ay sonra dönerim cocoşluğuma
TavukKöye gidiyorumda yolda tam çekmiyor int MssPARE
Nasılsın sosyalim ayrıca burdaki herkes iyi mi?Ayy hadi inş bebekim
Cocom çok şükür iyiyim,sen iyi misin ,artık çok gelmiyorsunNasılsın sosyalim ayrıca burdaki herkes iyi mi?
Fena fena şaşırırsınBüyüdü artık annesi herşeyi biliyor yapıyor
Ben alisimam coco mu isterimYaaaaaaa kuzuuu nickin çok güzeldi neden degistirdin bunada alışırız napalim
Yaaa dedim sana olur böyle şeyler illaki ilaçla tedavisi olurKızlar çok şükür bir sıkıntı çıkmadı fibyo kist var ama enfeksiyona bağlı dedi şimdilik antibiyotik tedavisi verdi 10 gün sonra tekrar usg istedi kontrol amaçlı çok şükür yarabbim hepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için Allah hepinizden razı olsun MssPARE Jou ASSOSyal @My_Moonlight06
Rahat bırak bencer pazar gününden sonra naparsan yapSuss kız adamın işi başından aşkın bu ara
Yaa kuzum geçen hafta gitigimizde kas yırtığı dedi dün de bizi gerçekten çok korkut bende o rahatsızlığı yeni anlatınca ister istemez şüpheye düştüm koltuk altı lenfome benziyor kesin bişey soyleyemem hemen biyopsi deyince inan bian paniğe kapıldım çok şükür bitanem rabbim kimselere yaşatmasınYaaa dedim sana olur böyle şeyler illaki ilaçla tedavisi olur
Öyle yaptım kız strese gerek yokRahat bırak bencer pazar gününden sonra naparsan yap