- 28 Haziran 2011
- 61.327
- 154.191
- 898
Nedir nedirEvet aynen ama ASSOSyal Bir şey dedi acaba mi ki sosyalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir nedirEvet aynen ama ASSOSyal Bir şey dedi acaba mi ki sosyalim
Ne dedi
Merhaba mısır misNedir nedir
Bence de aynen ya bende değiştirsem bi.maceraya atılsamYazık etmiş güzelim nicke
Hiçbir şey anlamadımMerhaba mısır mis
yok ya değiştirme sen pare olarak güzelsinBence de aynen ya bende değiştirsem bi.maceraya atılsam
Hayırlı cumalar canım kızlar
Hayırlı cumalar canım kızlar
Beze yoktu bitanem ağrı vardi geçen gün gittiğinde kas yırtılması demişti yinede usg istemiş dün usg den sonra hemotoloji ye görün demiş anlamadım neden gönderdigini de bişey diyemem şuan için hemotoloji görsün demiş eşimeStrest etme canim benimm koltuk altına ne vardı bezemi yani yeni gördüm bende
Nasılsın lattem
Tam belli olsun diyedir du bakalımm canımm onun tedavisi elbet vardır yani sıkma canınıBeze yoktu bitanem ağrı vardi geçen gün gittiğinde kas yırtılması demişti yinede usg istemiş dün usg den sonra hemotoloji ye görün demiş anlamadım neden gönderdigini de bişey diyemem şuan için hemotoloji görsün demiş eşime
Aminnn kuzum AminnnRabbim ferah haberler almayı nasip etsin inşallah kuzum
Sülalem rahat gexiyorr hanfendii evi gör çarma çumann ev dağınık heryer heryerde ben topluyorum o atıyo yere ne etcez yavv ama cok zeki yanii biyer açık kalsın kapatıyo hemen takıntılıJou almira hanımın totoşunu yesinler
Amannn paremim burda değiştik ya beraber nikiArka sayfalarda boguluyordum
Hahha anam bu kız niye teyze oldu
Herkes minnoş olmak ister semra teyze olmuş ❤
Nerdesin teyzem kız dünden beri seni arıyorum sonunda bulduk sosyalimle ❤❤❤❤
Değiştik ama neydi unuttum bide etiket listesine yazmamışımAmannn paremim burda değiştik ya beraber niki
İyim bebegim sen nasılsınNasılsın lattem
İyiyim kuzum benimm ev taşıdık vizeler falan derken şimdide finallere hazırlık sen napıyon nasılsınnnDeğiştik ama neydi unuttum bide etiket listesine yazmamışım
Hahhahahha
Nasılsın iyimisin sonunda bulduk seni
Napsin kuzumm büyüyoruz teyzoş 1yaşimiza girecez nasipse bu ayin sonundaMeryoş napıyo onla vakit geçip gidiyodur tabi
YaaaaaaNapsin kuzumm büyüyoruz teyzoş 1yaşimiza girecez nasipse bu ayin sonunda