- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Hee aman iyi olsunda önemli değil..Bisure kafa dinlicekmiş kuzum tam olarak bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee aman iyi olsunda önemli değil..Bisure kafa dinlicekmiş kuzum tam olarak bilmiyorum
Evet yeni evliyidm ozamanlar simdi istanbul ve ben öyle bakışıyoruzzbizi yaşatmaz batırırFark yapmaz
Gitm kız ne güzel rahatın
Bidenemmmm
Nasılsınnn
Yok yavv
Sen neler yapıyosun moonliiggimmHee aman iyi olsunda önemli değil..
Ev işi şu bu derken oyalaniyoruz.. bu ay gebelik planlarım var bir program yaptım kendime bu ay bakalım olacak mıSen neler yapıyosun miinliiggimm
Herserde var bi hayırr bitanem hiç sıkma canını olucak elbet olucakk tadını çıkar vallahaa bebe oldu kocamla biz yabancı gibiyizzEv işi şu bu derken oyalaniyoruz.. bu ay gebelik planlarım var bir program yaptım kendime bu ay bakalım olacak mı
İnşallahSüperrr herzaman böyle pozitif olman dileğiyle güzel kalplii dutumm
FofenksularNeydişek
Durmadilar uslu uslu paremHahahaha ama ataslisin dan
Öbüşekgiller olsun topigin adıÇok şükür ben de iyiyim çiçem
Boşver kuzum uzun mesele
Çevrende eş tarafı eksikse keyfini çıkar o kadar diyim
Senle de Öbüşelim gönlün mü kalsın olmaz
Bu ara libidom çok yüksek bildiğin gibi değil
Çok canım sıkılıyor parem sanki herşey tammış gibi bi de bunu kafaya takıyorum
Keşke önceki yerimizde işlerimiz bozulmasaydı buraya hiç gelmeseydik
En azından konuşabileceğim yakın Bi kaç arkadaşımız vardı
Bunları görnüyoduk
Tek bir akrabam yok arkadaşm yok
Bu da böyle insanlık olmayan biri çıktı
Burda daha huzursuz içim
Ehliyete yazıldım
İçimde hiç heyecan yok
Hıçkıra hıçkıra ağlasam geçmeyecek Bi dolu içim
Arkadan bu kadan güzelsen önden auuuvvvvvğğğğğğ
Şey bayan senle öbüşmüş müydük
Aaaaaaaa beybiii nerelerdesinSelammm kızlar nöruyonuz
@tiniminimavihaniim @Lna16 @Jou MssPARE Minnosprenses @Paniksu @bir mucizee ] Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Artık kimin ismi değişti ise lütfen bildirsin
Aaaaa kuru iftiraFofenksular
Evett bitanemmm dönüş yaptık artıkİyim çok şükür.. Türkiye desin degil mi artık?
Oooo hepsinin değişti nerdeyseSelammm kızlar nöruyonuz
@tiniminimavihaniim @Lna16 @Jou MssPARE Minnosprenses @Paniksu @bir mucizee ] Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Artık kimin ismi değişti ise lütfen bildirsin
o zaman ordan minnoş minnoş bakacağına güncelle bakalım kimler kim olmuşOooo hepsinin değişti nerdeyse
hiçte biryerlede değilim aslında da yinede zaman uçup gidiyor ha bügün girerim ha yarın diyeAaaaaaaa beybiii nerelerdesin
Mucimm sen misin Nasilsin bebeemmEyyy ruhhh
Geldiysen topik kapısına 3 kere vur
@Lna16
Tiniminimavihanim
Madammor
ASSOSyal
MssPARE
@Catlak-kurabiye
Jou
D u t
@BlackLight
Minnosprenses
Meral01
Bi ara birileri de hella lı bişey olmuştu amaOooo hepsinin değişti nerdeyse
Benim tatlışkom nasılsınMucimm sen misin Nasilsin bebeemm
Ah kuzum,çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahKızlar yaa eşim bugün usg girdi koltuk altı dr hemotoloji ye sevk etmiş yarın hemotoloji ye gitcez rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin çok stres oldum
Kuzucum pazarlarda artik kiraz var çok şükür hep aynı zaman hızlı geçiyor, biz yetişmeye çalışıyoruz. Aslında birsey de yapmıyoruzhiçte biryerlede değilim aslında da yinede zaman uçup gidiyor ha bügün girerim ha yarın diye
sen napannn kuzumm, seni görünce canım yine kiraz çektii