- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.280
- 698
- 30
Hahahaha şivemden vazgectumm daaa haşenn arada takılıyoreeKiz hoyirdir senin şivene noldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha şivemden vazgectumm daaa haşenn arada takılıyoreeKiz hoyirdir senin şivene noldi
Amaaa amaaaa döktürüyorsunn sarmayıı ekşilimi bariiihös hiç deme diyet miyet yalan oldu . Azıcık geri aldım ama dün geri başladım diyete
Vayy annasını kraliçrsin yafffbir mucizee bil bakalım nasıl bildim
Lan ekşisiz dolma sarma mı olurAmaaa amaaaa döktürüyorsunn sarmayıı ekşilimi bariii
Aynen bayağı yandı da şimdi iyiyim. Kv ben evlendigim günden beri bosuyor 8 yildir her 6 ay da bir rutinimiz oldu yok bebeğim o k.b delirtiyorABoovvvv süt çok fena sendin dimi o yakan naptın geçtimi
Yaaa kv niye bosancam diyo kayınpeder delirtti karıyı
Cogu yapmazzz yaaa ondan nedicem şu profilini görünce baska biri sanıyorumm ya hahahaha dut değilsin bi baska oldunLan ekşisiz dolma sarma mı olur
Ama senin yüzünden MssPARE nin etiketledigi mesajı aradım ordan bakayım dedim alıntıda bir mucize yazayidi penda baktım Ecrin olu veemiş bak şiveler girdi birbineVayy annasını kraliçrsin yafff
Hahahahah jest yapıyo size karııAynen bayağı yandı da şimdi iyiyim. Kv ben evlendigim günden beri bosuyor 8 yildir her 6 ay da bir rutinimiz oldu yok bebeğim o k.b delirtiyor
Hahahahahahahaha aşkomm yaaAma senin yüzünden MssPARE nin etiketledigi mesajı aradım ordan bakayım dedim alintida bir mucize yazayidi penda baktım Ecrin olu veemiş bak şiveler girdi birbine
Ula sizin yüzünüzden tanımadığım insanları etiketledim
Kötü örnekHahahahah jest yapıyo size karıı
Aynenn ensonda sizide delirtecek ama alışmışsınızdırr artıkKötü örnek
Fark yapmazÖpüşelim ama narsistsiz olsun
Gitm kız ne güzel rahatınBiara gidelim diyodum burdan ama alıştım artık istemiyorum
BidenemmmmMucizemmmmmm
Selammm kızlar nöruyonuz
@tiniminimavihaniim @Lna16 @Jou MssPARE @Minnosprenses @Paniksu @bir mucizee ] Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak @ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Artık kimin ismi değişti ise lütfen bildirsin
Yok yavvbir mucizee bil bakalım nasıl bildim
İnşallah değiştim elçom . Başkası sanın eski dut yokCogu yapmazzz yaaa ondan nedicem şu profilini görünce baska biri sanıyorumm ya hahahaha dut değilsin bi baska oldun
Birde gırmızı olmuşsun tam kamuflaj yaniFark yapmaz
Gitm kız ne güzel rahatın
Bidenemmmm
Nasılsınnn
Yok yavv
Kimse yemiyor artık yalancı çoban gibi oldu bebeğimAynenn ensonda sizide delirtecek ama alışmışsınızdırr artık
Bisure kafa dinlicekmiş kuzum tam olarak bilmiyorumJou çatlak kurabiyemjze noldu canım iptal etmiş
Bebeğimmm he hee de geçKimse yemiyor artık yalancı çoban gibi oldu bebeğim
Süperrr herzaman böyle pozitif olman dileğiyle güzel kalplii dutummİnşallah değiştim elçom . Başkası sanın eski dut yok