- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.280
- 698
- 30
Hahahahahahaahah yaa yiycemm seni jou ben ama alışamadım.buna buayın sonunda dönecem jou yaEvet ne güzel belirtmişsin canım aşko değince anladım hemen söylesene giiii kimsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahaahah yaa yiycemm seni jou ben ama alışamadım.buna buayın sonunda dönecem jou yaEvet ne güzel belirtmişsin canım aşko değince anladım hemen söylesene giiii kimsin
O zaman dön bir zahmet etiket yapamıyorum sizi napan bebemmmm küçük prenses nasılHahahahahahaahah yaa yiycemm seni jou ben ama alışamadım.buna buayın sonunda dönecem jou ya
Çooohhh haklısınn vollaahheeeeO zaman dön bir zahmet etiket yapamıyorum sizi napan bebemmmm küçük prenses nasıl
ıyiii gülmüştük beddualar tuttumu acabaAmin conemmm senle konusunca aklıma kek kalıbı geliyo ne güldük
Bence tuttuu haklıyızz doğal olarakkıyiii gülmüştük beddualar tuttumu acaba
Taktir ilâhiBence tuttuu haklıyızz doğal olarakk
Biguzel yanmıştır sökemicek hale gelmiştirrTaktir ilâhi
İnşallah cok AminnBiguzel yanmıştır sökemicek hale gelmiştirr
Canım elinin artığı sarma sardım azıcık sen napıyonSelammm kızlar nöruyonuz
@tiniminimavihaniim @Lna16 @Jou MssPARE @Minnosprenses @Paniksu @bir mucizee ] Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak @ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Artık kimin ismi değişti ise lütfen bildirsin
Baska neler yapıyorsun dedikodu varmıİnşallah cok Aminn
Anca yeee diyetin nolduCanım elinin artığı sarma sardım azıcık sen napıyon
bir mucizee bil bakalım nasıl bildimBir mucize yoohhh bil bakımmm bu topihhtee kimmm My_Moonlight06
hös hiç deme diyet miyet yalan oldu . Azıcık geri aldım ama dün geri başladım diyeteAnca yeee diyetin noldu
Kiz hoyirdir senin şivene noldiÇooohhh haklısınn vollaahheeee
Yorayy beni prensesss hiç durmay hiç heryer heryerde ev darmadağın saldım gitti beee
Yeter beee
Napam bir değişiklik yok cimcime kedilerine uğraşıyorumCanım elinin artığı sarma sardım azıcık sen napıyon
Ooo memlekete gittim ardımdan kv. Bize gelmiş 4 gün geri geldim yine bosancam diye tutturmuş 2 hafta onlarla uğraştım gittiginin ertesi günü kolumu yaktım kaynar süt döküldü bu aralar badireler atlatiyorumBaska neler yapıyorsun dedikodu varmı
Rabbim güzel uğraşlar versin bebeğimNapam bir değişiklik yok cimcime kedilerine uğraşıyorum
Aminn kuzummmmRabbim güzel uğraşlar versin bebeğim
ABoovvvv süt çok fena sendin dimi o yakan naptın geçtimiOoo memlekete gittim ardımdan kv. Bize gelmiş 4 gün geri geldim yine bosancam diye tutturmuş 2 hafta onlarla uğraştım gittiginin ertesi günü kolumu yaktım kaynar süt döküldü bu aralar badireler atlatiyorum