Afiyetler olsun canım benim allah kabul etsinÇok değil aslında canım ya bir beşameli yapıyon bir iç harcını tamam sonra dizip fırına
Oluruzİfşa oluruk gı
Hep size zaten bana ne gelcekk peeehhhhh
Yaa iyi bari canjm afiyet olsun nasıl oluyor güzel miÇok değil aslında canım ya bir beşameli yapıyon bir iç harcını tamam sonra dizip fırına
OlmayakOluruz
Bende ilk yaptım kurabiuem güzel oldu dene birgünMinnosprenses bu sitemler sana ley bu sitemler sana
Yaa iyi bari canjm afiyet olsun nasıl oluyor güzel mi
Olmayak
Evettt denemek istiyorum mmmmm hahaha elçooo
Türkiyenin bir ucunda kurbikimMinnosprenses bu sitemler sana ley bu sitemler sana
Yaa iyi bari canjm afiyet olsun nasıl oluyor güzel mi
Olmayak
Tamam perimm aklımda süt diyetim bitsin yaparım inşallahBende ilk yaptım kurabiuem güzel oldu dene birgün
Yohhyohhh gelmesin otursunIşınlan istiyor
O da imkansiz olduğuna göreIşınlan istiyor
Daha devam ediyormu kurabiyem aüt diyetinTamam perimm aklımda süt diyetim bitsin yaparım inşallah
Aklima biseyler geliyor ama kendimi zor tutuyorumAaaa ama denemek istiyor
Ahahah ne geliyorAklima biseyler geliyor ama kendimi zor tutuyorum
He ya kuzum bitmediDaha devam ediyormu kurabiyem aüt diyetin
Emzirdiğin sürece devammı edicek canımHe ya kuzum bitmedizor oluyor bir an önce bitsin istiyorum
Alerjisi bitene kadar canım. Bakalım yaşına kadar yemiycem yaşında Bi daha deniycez inşallah geçmiş olurEmzirdiğin sürece devammı edicek canım
İnşallah canım geçsin bitsin inşallahAlerjisi bitene kadar canım. Bakalım yaşına kadar yemiycem yaşında Bi daha deniycez inşallah geçmiş olur
İnşallah canım benimİnşallah canım geçsin bitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?