- 18 Kasım 2020
- 20.561
- 49.627
- 548
Bu günü bilmem dün tavuk patates pilav tarhana çorbası vardıÖnden bi çorba (karar veremedim :)) içli köfte yanında meze ve kaşık salatası. Şimdilik menü sende ne var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu günü bilmem dün tavuk patates pilav tarhana çorbası vardıÖnden bi çorba (karar veremedim :)) içli köfte yanında meze ve kaşık salatası. Şimdilik menü sende ne var
İnşallah kurabiyem nuhattap olma fazlaİyi oldu da gelen inşallah iyi birileri olur tırsıyorum valla
Akşam günüm vardı arkadaşlar bendeydş
Oooo ne temizliği misafir mi var
Kız tanıyamadım seniİnşallah kurabiyem nuhattap olma fazla
Biri beni size ışınlasın minnoş dün dışarıda yedik gözümün önünden tavuk şişeleri götürdüler nasıl güzel görünüyorlardı aklım kaldı ben ne yedim adanaaaaaBu günü bilmem dün tavuk patates pilav tarhana çorbası vardı
Ahahaha gel kurbikimBiri beni size ışınlasın minnoş dün dışarıda yedik gözümün önünden tavuk şişeleri götürdüler nasıl güzel görünüyorlardı aklım kaldı ben ne yedim adanaaaaa
Kusturacan kızıı manyahhhhAhahaha gel kurbikim
En kısa zamanda sizin oraya gelicez kısmetse sana buradan şırdan getircm
Aman beeyaa siz neden tanıyamıyonuz beni hep aynı isimdeyim işteKız tanıyamadım seni
Biz benzeriz evett Dur ben ismimi coconatlıcookie yapayım
Profil resmi değişince bak minnoş hiç bulamazAman beeyaa siz neden tanıyamıyonuz beni hep aynı isimdeyim işte
Pareee ne diyorlar sana da göndersinler mi bir paket MssPAREAhahaha gel kurbikim
En kısa zamanda sizin oraya gelicez kısmetse sana buradan şırdan getircm
Salçalı yemek sıcak çorba tertemiz tabaklarda kaşık çatal muş gibi hazırlanmış masa salata sıcacık çay tatlı kahvaltı özledimPareee ne diyorlar sana da göndersinler mi bir paket MssPARE
Hahaah parem sanada getircem şırdanSalçalı yemek sıcak çorba tertemiz tabaklarda kaşık çatal muş gibi hazırlanmış masa salata sıcacık çay tatlı kahvaltı özledim
Herşeyi diyebilirim ama şirdan asla
Minnosprenses
Aaaa ama denemek istiyorKusturacan kızıı manyahhhh
Az kaldı parem bayrama inşallah o temiz sofraya kavuşcanSalçalı yemek sıcak çorba tertemiz tabaklarda kaşık çatal muş gibi hazırlanmış masa salata sıcacık çay tatlı kahvaltı özledim
Herşeyi diyebilirim ama şirdan asla
Minnosprenses
Evettt denemek istiyorum mmmmm hahaha elçoooAaaa ama denemek istiyor
Dur kız sakın zaten oruç başımıza vurmuş okuduğumu anlamıyorumBiz benzeriz evett Dur ben ismimi coconatlıcookie yapayım
Oy ben nerelere gidem yaa nasıl kendimi tanıtcam bilmiyorumProfil resmi değişince bak minnoş hiç bulamaz