• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten beni eşşekler kovalasın koca borcam lazanya yaptım büyük akıllılığımda fırına attıktan sonra paketini okuma teşrifinde bulundum. Lazanyaların haşlanması gerekmiş kuru kuru yaptım. Nasıl çıkcak kim bilir bir sürü kıyma süt kaşar çöp olcak yada kıtır kıtır yicez 😂😂😂😂

Zaten beni eşşekler kovalasın koca borcam lazanya yaptım büyük akıllılığımda fırına attıktan sonra paketini okuma teşrifinde bulundum. Lazanyaların haşlanması gerekmiş kuru kuru yaptım. Nasıl çıkcak kim bilir bir sürü kıyma süt kaşar çöp olcak yada kıtır kıtır yicez 😂😂😂😂
Hahha ya perim çok tatlısın 😅😅 hiç bilmiyorum lazanya çok denemek istedim hep kaldı
Belki sosyalim bilir ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.

Ahahahahah başka birleylrr pişir bari aç kalmayın 😂😂😂

Aabbbooovvvvvvvv ye kıtır kıtırrr fırında belki sıcağında erir😀😀😀😀

Hahha ya perim çok tatlısın 😅😅 hiç bilmiyorum lazanya çok denemek istedim hep kaldı
Belki sosyalim bilir ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.

Ahahahahah başka birleylrr pişir bari aç kalmayın 😂😂😂

Aabbbooovvvvvvvv ye kıtır kıtırrr fırında belki sıcağında erir😀😀😀😀

Kızlar sorun yok yumşamış fırında yenmicwk gibi değil her zaman yazılanlara inanmamak gerekmiş ya valla üzülmüştüm😂😂😂

Back