O zaman biran önce beni tanıyın ben benim resimde değişsem benim işteDur kız sakınzaten oruç başımıza vurmuş okuduğumu anlamıyorum
Hahha ya perim çok tatlısınZaten beni eşşekler kovalasın koca borcam lazanya yaptım büyük akıllılığımda fırına attıktan sonra paketini okuma teşrifinde bulundum. Lazanyaların haşlanması gerekmiş kuru kuru yaptım. Nasıl çıkcak kim bilir bir sürü kıyma süt kaşar çöp olcak yada kıtır kıtır yicez
Hahha ses kaydı iyi oluyor ya. İş yaparken dinle, konuşSes kaydı olsa yazmak zor geliyaahh
Bana gelmezzz o pislikkHahahdhdhsj sana da getirsin miiiii
Nasılsın gurbişşşşHahha ses kaydı iyi oluyor ya. İş yaparken dinle, konuşben bazen konuşarak yazıyorum ama o da bazen yanlış yazıyor fıtık ediyor beni
Ahahahahah başka birleylrr pişir bari aç kalmayınZaten beni eşşekler kovalasın koca borcam lazanya yaptım büyük akıllılığımda fırına attıktan sonra paketini okuma teşrifinde bulundum. Lazanyaların haşlanması gerekmiş kuru kuru yaptım. Nasıl çıkcak kim bilir bir sürü kıyma süt kaşar çöp olcak yada kıtır kıtır yicez
YarasınBu günü bilmem dün tavuk patates pilav tarhana çorbası vardı
Yaaa Di miii Di mii
Aabbbooovvvvvvvv ye kıtır kıtırrr fırında belki sıcağında erirZaten beni eşşekler kovalasın koca borcam lazanya yaptım büyük akıllılığımda fırına attıktan sonra paketini okuma teşrifinde bulundum. Lazanyaların haşlanması gerekmiş kuru kuru yaptım. Nasıl çıkcak kim bilir bir sürü kıyma süt kaşar çöp olcak yada kıtır kıtır yicez
İfşa oluruk gıNasılsın gurbişşşş
Diy2k de ses getirsinleeee
Hep size zaten bana ne gelcekk peeehhhhh
Hahha ya perim çok tatlısınhiç bilmiyorum lazanya çok denemek istedim hep kaldı
Belki sosyalim bilirASSOSyal
Ahahahahah başka birleylrr pişir bari aç kalmayın
Aabbbooovvvvvvvv ye kıtır kıtırrr fırında belki sıcağında erir
Ayyy süperrr kızzzz ugrasmamis oldun vallahii heeeKızlar sorun yok yumşamış fırında yenmicwk gibi değil her zaman yazılanlara inanmamak gerekmiş ya valla üzülmüştüm
Çok şükür elcom vallaAyyy süperrr kızzzz ugrasmamis oldun vallahii heee
Kiymayla sütüyle falan derken sıcagında erimistir zatenn tahmin ettimm iyi ugrastici birşey bideÇok şükür elcom valla
Çok değil aslında canım ya bir beşameli yapıyon bir iç harcını tamam sonra dizip fırınaKiymayla sütüyle falan derken sıcagında erimistir zatenn tahmin ettimm iyi ugrastici birşey bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?