İyiym minnoşum napayım ben evde oyalanıyorum işte sen napıyosunKızlarrrr ne yapıyorsunuz
Ay evet sus sus
İşteyim bende kuzum ne yapayıö srada zaman bulunca buralara uğruyorumİyiym minnoşum napayım ben evde oyalanıyorum işte sen napıyosun
Hayırlı olsunAy evet sus sus
Ramazan telaşesi canım ne yapalm sen nasılsın iyimisin?Kızlarrrr ne yapıyorsunuz
Sende kırmızı olmuşsunİyiym minnoşum napayım ben evde oyalanıyorum işte sen napıyosun
Sağolasın minnoşumHayırlı olsun
Çok şükür canım 2 gündür bir nexle hali var onun dışında iyiyim elhamdülillahRamazan telaşesi canım ne yapalm sen nasılsın iyimisin?
buralar cok boş kaldı çok
Yoğunmu geçiyor minnoşum işİşteyim bende kuzum ne yapayıö srada zaman bulunca buralara uğruyorum
Geçmiş olsun canım havalar bi ısınıp bi soğudu ondandır burda resmen kış havası var günlerdir yağmurlu kapalı ve soğukÇok şükür canım 2 gündür bir nexle hali var onun dışında iyiyim elhamdülillah
Hadi güle güle kullanalım
Ay evet bir şaşırdım nasıl oldu diye ama birden görünce şok oldumSende kırmızı olmuşsun
Ramazandan dolayı baya sakin balım ramazandan sonra tekrar yoğunlaşırYoğunmu geçiyor minnoşum iş
Burasıda öyle akşam yağmur vardı şuan güneşli ben montla geldim ama mgiymeden giderim helhaldeGeçmiş olsun canım havalar bi ısınıp bi soğudu ondandır burda resmen kış havası var günlerdir yağmurlu kapalı ve soğuk
Geçmiş olsun canım bu havalar tam hastalık havası dikkat etmek gerek valla çokÇok şükür canım 2 gündür bir nexle hali var onun dışında iyiyim elhamdülillah
Off buraya gönderin o güneşi lütfen üşüyorum resmen yaRamazandan dolayı baya sakin balım ramazandan sonra tekrar yoğunlaşır
Burasıda öyle akşam yağmur vardı şuan güneşli ben montla geldim ama mgiymeden giderim helhalde
Bizde yağmurlu sürekli bu hafta hep yağmur gösteriyor. Sen yine aldanma bu havalara giyinRamazandan dolayı baya sakin balım ramazandan sonra tekrar yoğunlaşır
Burasıda öyle akşam yağmur vardı şuan güneşli ben montla geldim ama mgiymeden giderim helhalde
Ramazandan dolayı da bağışıklığım füştü sanırımGeçmiş olsun canım bu havalar tam hastalık havası dikkat etmek gerek valla çok
Bu yıl kış yaşamadık burada değişik memleketOff buraya gönderin o güneşi lütfen üşüyorum resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?