• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyiyimm kuzum is güc kızçeyle uğraşıyorum peşindeyim hep
Sen nasılsın bebeğim
Ben yazmasam kimse bana yazacağı yok küstüm artık 😒 demekki ben bos insanmısım
Allah iyilik versib canım. Valla bir bak istersen sayfaya. Kim kime yazıyor Hepinizin bir telaşı bir sorunu var. Bir şey olunca toplanabiliyorsak toplanıyoruz işte. Malesef kimsenin hayatı 4 4lük değilki yazma durumumuz bile olamıyor

Hee ben öyle gitmem yaa. Büyük konuşmayımda birkere gitmiştim ağzım yandı şimdi karışmıyom hiçbirşeye😂😂😂
Aynen aynen kız aman karışmaya gelmiyor arka planda farklı şeyler çıkıyor olan bize oluyor 😅😅 kontrole gittin mi toparlanmış mı rahim

Iyiyimm kuzum is güc kızçeyle uğraşıyorum peşindeyim hep
Sen nasılsın bebeğim
Ben yazmasam kimse bana yazacağı yok küstüm artık 😒 demekki ben bos insanmısım
Ayy çennn yine duygusala mı bağladınnn :anne::anne::anne:
Kimse yok ki herkesin bir derdi, telaşı var 🥺

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Aynen aynen kız aman karışmaya gelmiyor arka planda farklı şeyler çıkıyor olan bize oluyor 😅😅 kontrole gittin mi toparlanmış mı rahim
Sorma biz atıyoruz kendimizi bir bakıyoruz ohoo işler başka😂😂
Yok canım adet olunca haberleşicez doktorla adetten sonra bakcakmış kalınlaşması düzenli oluyormu diye. O işlemden sonra bakmış ben baygınken sorun yoktu dedi

Allah iyilik versib canım. Valla bir bak istersen sayfaya. Kim kime yazıyor Hepinizin bir telaşı bir sorunu var. Bir şey olunca toplanabiliyorsak toplanıyoruz işte. Malesef kimsenin hayatı 4 4lük değilki yazma durumumuz bile olamıyor
Sende Haklısınn kuzumm herkes dağıldı zaten
Ayy çennn yine duygusala mı bağladınnn :anne::anne::anne:
Kimse yok ki herkesin bir derdi, telaşı var 🥺
Galibaa oyle oldumm niye bilmeyrumm

Back