• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyim kurabiyem sen nasılsın ❤️❤️
Bende iyim canım Bi evdeyim Bi annemde öyle geçiyor işte 🥰
Yaaaa dimeeeee 🥲🥲🥲 cokta güzel duygulardi cok raaht hamilelik geçirdim yaa kalkar evi temizlik eder dip köşe heveslendirmeyemi çalışıyon beni loooo 😂😂😂
Neden olmasın :KK53::KK53:
Niye beni şeftamli yaptın 😒
Niye kız şeftali nin nesi var 😁 dikkat etmedim güzel gördüklerimi paylaştım. Yarım kaldı hatta herkese yapamadım
Buraları unuttuk geçen yıl ne güzel be Kurbik. 😔😔😔
He ya parem şimdi hepimiz başka telaşlarda😓
Oooyy bu tatli şey ben miyim acaba❤️🤗 Banada benziyo haa gözler yeşil 😅
Anamm senin gözler yeşil mii. Maşallah maşallah 😍
Çokkkk güzell buuu en sevdiğim meyve 😅😂😂
Yaa bilmişimm💕💕

Niye kız şeftali nin nesi var 😁 dikkat etmedim güzel gördüklerimi paylaştım. Yarım kaldı hatta herkese yapamadım

Yaa bilmişimm💕💕
Beende bir hastane bir ev zaman geciyor 😅

Ko

Yaa bilmişimm💕💕
KOcam kaçıyo :D

Hala düşük işiyle uğraşıyorum kurabiyem. Tam olarak temizlenemedim cumartesi artık kürtaj olcam nasipse
Yaa bitmedi mi 🥺 inşallah son işlem olur canım benim Rabbim kolaylaştırsın. Orucu naptın ya kanama devam mı

Yaa bitmedi mi 🥺 inşallah son işlem olur canım benim Rabbim kolaylaştırsın. Orucu naptın ya kanama devam mı
Kurabiyem malesef daha bitmedi. Yani artık bebeğe dahil birşey yoktur bence salı günü beta hcg 9 çıkmıştı. Ama adet olduğum halde rahim duvarı hala çok kalın. Doktor artık yapışma ihtimalini düşünerek biran önce temizlememiz gerek dedi. Cumartesi olcam nasipse inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım😥

Kurabiyem malesef daha bitmedi. Yani artık bebeğe dahil birşey yoktur bence salı günü beta hcg 9 çıkmıştı. Ama adet olduğum halde rahim duvarı hala çok kalın. Doktor artık yapışma ihtimalini düşünerek biran önce temizlememiz gerek dedi. Cumartesi olcam nasipse inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım😥
Yaa 😓 inşallah canım inşallah sorunsuz kolayca geçer operasyon 😓 en başından kürtaj yapsa daha mı iyi olurdu acaba ya 😓

Yaa 😓 inşallah canım inşallah sorunsuz kolayca geçer operasyon 😓 en başından kürtaj yapsa daha mı iyi olurdu acaba ya 😓
Rahime zarar verilmemesi adına istemedi canım. Biliyorsun rahim inceliğinden çok çektim çünkü. Şimdide yapışmasın diye kürtajta jel kullancak bakalım inşallah sorunsuz atlatırım

Canlarımm yerleşmeyle uğraşıyorum bir yandan enkazdan çıkan eşyalarım geldi o var çok işim var herşey kum pislik içinde inşAllah bir gün işlerim biterse geleceğim🥴

Back