- 19 Kasım 2020
- 22.016
- 48.105
- 548
İnşallah canım benim Rabbim yardımcın olsunRahime zarar verilmemesi adına istemedi canım. Biliyorsun rahim inceliğinden çok çektim çünkü. Şimdide yapışmasın diye kürtajta jel kullancak bakalım inşallah sorunsuz atlatırım
Allah kolaylık versin bitanemCanlarımm yerleşmeyle uğraşıyorum bir yandan enkazdan çıkan eşyalarım geldi o var çok işim var herşey kum pislik içinde inşAllah bir gün işlerim biterse geleceğim
Sağolasın kurabiyemİnşallah canım benim Rabbim yardımcın olsun
Naptın canım oldu mu işlemSağolasın kurabiyem
Oldum canım çok şükür geçti gittiNaptın canım oldu mu işlem
Çok şükür canım hadi geçmiş olsunOldum canım çok şükür geçti gitti
Sağolasın kurabiyem geçmiş gitmiş olsun inşallahÇok şükür canım hadi geçmiş olsun
İyiym canım ben de yine annemdeyim öyle işte ay bugün acayip halsizimSağolasın kurabiyem geçmiş gitmiş olsun inşallah
Sen nasılsınn
Yakınmısınız annenle kurabiyemİyiym canım ben de yine annemdeyim öyle işte ay bugün acayip halsizim
Yakınız canım da rahatsız birazYakınmısınız annenle kurabiyem
Sorma bende kolumu kaldıramıyorum
Aaa geçmiş olsun kurabiyem hiç bilmiyorduö. İnşallah hiiç bir sorun gelmez parçadan dualarım sizinleYakınız canım da rahatsız birazparça aldılar sonuç bekliyoruz
İnşallah canım benim konu falan açmıştım ya Şafi okuduk inşallah temiz gelir sonuçlarıAaa geçmiş olsun kurabiyem hiç bilmiyorduö. İnşallah hiiç bir sorun gelmez parçadan dualarım sizinle
Ben hiç görmedim galina kırabiyemİnşallah canım benim konu falan açmıştım ya Şafi okuduk inşallah temiz gelir sonuçları
Olsun canım seninde kendi telaşın vardıBen hiç görmedim galina kırabiyem
siteye girsemde konulara bakmıyorum kafam kaldırmıyor hiç nedense. Şu dua topikleri olmasaydı kapatcaktım biraz ara vercektim valla kurabiyem: baksna nolduysa hepsimizin hayatında bir şey var eski neşemiz yok hiçbirimizinOlsun canım seninde kendi telaşın vardı
Aynen öyle balım ya hepimizin bir derdi bir telaşı oldusiteye girsemde konulara bakmıyorum kafam kaldırmıyor hiç nedense. Şu dua topikleri olmasaydı kapatcaktım biraz ara vercektim valla kurabiyem: baksna nolduysa hepsimizin hayatında bir şey var eski neşemiz yok hiçbirimizin
Kesinlikle öyle canım. İnsan bazen herşeydennelini ayağını çekesi geliyor.Aynen öyle balım ya hepimizin bir derdi bir telaşı olduaynı şeyi düşünmüşüz dua grupları olmasa bende kapatacaktım. Bakalım son grubum biterse belki bi giderim. İyi geliyor uzak durmak kafasını topluyor insan
Aminn Aminn perimKesinlikle öyle canım. İnsan bazen herşeydennelini ayağını çekesi geliyor.
Rabbim hepimizi feraha kavuştursun
İnşallah kurabiyemAminn Aminn perimeski neşeli günlerimize geri dönelim inşallah bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?