İyiyim kurabiyem sen nasılsın
Bende iyim canım Bi evdeyim Bi annemde öyle geçiyor işte
Yaaaa dimeeeee cokta güzel duygulardi cok raaht hamilelik geçirdim yaa kalkar evi temizlik eder dip köşe heveslendirmeyemi çalışıyon beni loooo
Neden olmasın
Niye beni şeftamli yaptın
Niye kız şeftali nin nesi var dikkat etmedim güzel gördüklerimi paylaştım. Yarım kaldı hatta herkese yapamadım
Buraları unuttuk geçen yıl ne güzel be Kurbik.
He ya parem şimdi hepimiz başka telaşlarda
Oooyy bu tatli şey ben miyim acaba Banada benziyo haa gözler yeşil
Anamm senin gözler yeşil mii. Maşallah maşallah
Çokkkk güzell buuu en sevdiğim meyve
Yaa bilmişimm

Beende bir hastane bir ev zaman geciyor

Ko
KOcam kaçıyo

Hala düşük işiyle uğraşıyorum kurabiyem. Tam olarak temizlenemedim cumartesi artık kürtaj olcam nasipse
Yaa bitmedi mi inşallah son işlem olur canım benim Rabbim kolaylaştırsın. Orucu naptın ya kanama devam mı

Yaa bitmedi mi inşallah son işlem olur canım benim Rabbim kolaylaştırsın. Orucu naptın ya kanama devam mı
Kurabiyem malesef daha bitmedi. Yani artık bebeğe dahil birşey yoktur bence salı günü beta hcg 9 çıkmıştı. Ama adet olduğum halde rahim duvarı hala çok kalın. Doktor artık yapışma ihtimalini düşünerek biran önce temizlememiz gerek dedi. Cumartesi olcam nasipse inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım

Yaa inşallah canım inşallah sorunsuz kolayca geçer operasyon en başından kürtaj yapsa daha mı iyi olurdu acaba ya

Yaa inşallah canım inşallah sorunsuz kolayca geçer operasyon en başından kürtaj yapsa daha mı iyi olurdu acaba ya
Rahime zarar verilmemesi adına istemedi canım. Biliyorsun rahim inceliğinden çok çektim çünkü. Şimdide yapışmasın diye kürtajta jel kullancak bakalım inşallah sorunsuz atlatırım

Canlarımm yerleşmeyle uğraşıyorum bir yandan enkazdan çıkan eşyalarım geldi o var çok işim var herşey kum pislik içinde inşAllah bir gün işlerim biterse geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…