Yaaaa dimeeeee
Niye beni şeftamli yaptın
Buraları unuttuk geçen yıl ne güzel be Kurbik.
Oooyy bu tatli şey ben miyim acaba
Çokkkk güzell buuu en sevdiğim meyve
Nasılsın durumun nasilBuraları unuttuk geçen yıl ne güzel be Kurbik.
Iyiyim salisim hastanedeyim annem fizik için yattı yanındayimNasılsın durumun nasil
Gecmisbolsub ben sen sandım. Neyi var teyzosunIyiyim salisim hastanedeyim annem fizik için yattı yanındayim⚘
Bende iyim canım Bi evdeyim Bi annemde öyle geçiyor işteİyiyim kurabiyem sen nasılsın
Neden olmasınYaaaa dimeeeeecokta güzel duygulardi cok raaht hamilelik geçirdim yaa kalkar evi temizlik eder dip köşe heveslendirmeyemi çalışıyon beni loooo
Niye kız şeftali nin nesi varNiye beni şeftamli yaptın
He ya parem şimdi hepimiz başka telaşlardaBuraları unuttuk geçen yıl ne güzel be Kurbik.
Anamm senin gözler yeşil mii. Maşallah maşallahOooyy bu tatli şey ben miyim acabaBanada benziyo haa gözler yeşil
Yaa bilmişimmÇokkkk güzell buuu en sevdiğim meyve
Beende bir hastane bir ev zaman geciyorBende iyim canım Bi evdeyim Bi annemde öyle geçiyor işte
Neden olmasın
Niye kız şeftali nin nesi vardikkat etmedim güzel gördüklerimi paylaştım. Yarım kaldı hatta herkese yapamadım
He ya parem şimdi hepimiz başka telaşlarda
Anamm senin gözler yeşil mii. Maşallah maşallah
Yaa bilmişimm
Hayırdır balımBeende bir hastane bir ev zaman geciyor
Hala düşük işiyle uğraşıyorum kurabiyem. Tam olarak temizlenemedim cumartesi artık kürtaj olcam nasipseHayırdır balım
KOcam kaçıyoBende iyim canım Bi evdeyim Bi annemde öyle geçiyor işte
Neden olmasın
Niye kız şeftali nin nesi vardikkat etmedim güzel gördüklerimi paylaştım. Yarım kaldı hatta herkese yapamadım
He ya parem şimdi hepimiz başka telaşlarda
Anamm senin gözler yeşil mii. Maşallah maşallah
Yaa bilmişimm
Yaa bitmedi miHala düşük işiyle uğraşıyorum kurabiyem. Tam olarak temizlenemedim cumartesi artık kürtaj olcam nasipse
Kurabiyem malesef daha bitmedi. Yani artık bebeğe dahil birşey yoktur bence salı günü beta hcg 9 çıkmıştı. Ama adet olduğum halde rahim duvarı hala çok kalın. Doktor artık yapışma ihtimalini düşünerek biran önce temizlememiz gerek dedi. Cumartesi olcam nasipse inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırımYaa bitmedi miinşallah son işlem olur canım benim Rabbim kolaylaştırsın. Orucu naptın ya kanama devam mı
YaaKurabiyem malesef daha bitmedi. Yani artık bebeğe dahil birşey yoktur bence salı günü beta hcg 9 çıkmıştı. Ama adet olduğum halde rahim duvarı hala çok kalın. Doktor artık yapışma ihtimalini düşünerek biran önce temizlememiz gerek dedi. Cumartesi olcam nasipse inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım
Rahime zarar verilmemesi adına istemedi canım. Biliyorsun rahim inceliğinden çok çektim çünkü. Şimdide yapışmasın diye kürtajta jel kullancak bakalım inşallah sorunsuz atlatırımYaainşallah canım inşallah sorunsuz kolayca geçer operasyon en başından kürtaj yapsa daha mı iyi olurdu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?