- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Bunu da görmedik demeyinElizabeth teyzeyi de sahura kaldırmış oldun
Hayırlı sahurlaaarrr kurabiyemm kafa karışıklığımla kalktım ilk sahurumu yapcam. Ama oruc tutabiliyormuyum tutamıyormuyum bilmiyorum. Hele beni bir aydınlatın.Hayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
@ASSOSyal
@coconatt
@Tiniminimavihanim
Cookiie
MssPARE
@D U T
@ELCOOO
@bir mucizee
@Black Light
penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
Queen Teyze
@Saliha40
@Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
@My_Moonlight06
Hani gı durum yapmamışsınBunu da görmedik demeyin
Aaa hiç bilmiyorum ki bunu canım keşke diyaneti arasaydın gündüz. Sanırım Bi hat var oradan bulabilirsiniz. Ya da soru yazıp göndersen de olurrHayırlı sahurlaaarrr kurabiyemm kafa karışıklığımla kalktım ilk sahurumu yapcam. Ama oruc tutabiliyormuyum tutamıyormuyum bilmiyorum. Hele beni bir aydınlatın.
Kanamalarım leke şeklinde devam ediyor.
Diyanetin sitesinde ‘cenin düşürdüğünden emin olan kadın lohusadır oruc tutamaz’
Yazıyor. Kafam öyle karışıkki napcam bilmiyorum sahurumu yapıyım niyetlemiyim. Bilen beni bilgilendirsin
Diyanette yazdığım gibi söyliyor kurabiyemmAaa hiç bilmiyorum ki bunu canım keşke diyaneti arasaydın gündüz. Sanırım Bi hat var oradan bulabilirsiniz. Ya da soru yazıp göndersen de olurr
Sen şimdi hemen yaz niyeti ona göre yaparsın
He gı bende parenin listeye bakınca bu kimmiş falan diyordumAaaaaaaa
Damam bekli-okkVan minittt
Yazdık işte aaaa
Aşko sen kimdin ya ben kk da aktif değilim bayadır unutturm bizim bal perisi misin, diyannet sitesinde soeu sorabiliyordukHayırlı sahurlaaarrr kurabiyemm kafa karışıklığımla kalktım ilk sahurumu yapcam. Ama oruc tutabiliyormuyum tutamıyormuyum bilmiyorum. Hele beni bir aydınlatın.
Kanamalarım leke şeklinde devam ediyor.
Diyanetin sitesinde ‘cenin düşürdüğünden emin olan kadın lohusadır oruc tutamaz’
Yazıyor. Kafam öyle karışıkki napcam bilmiyorum sahurumu yapıyım niyetlemiyim. Bilen beni bilgilendirsin
3. Ban yolda gibi hissediyorum
Sen antepli msiin tanıştık mı seninle3. Ban yolda gibi hissediyorum
Bal kim gı
Hee hemen buluşun bideSen antepli msiin tanıştık mı seninle
Semra kız ben semra12345 :)) evet antepliyimSen antepli msiin tanıştık mı seninle
Hee gı bizim periAşko sen kimdin ya ben kk da aktif değilim bayadır unutturm bizim bal perisi misin, diyannet sitesinde soeu sorabiliyorduk
Yok yok bir şey olmaz millet don külot atıyor3. Ban yolda gibi hissediyorum
Yazdım profile gel vururum seniHee hemen buluşun bide
Ahahahahah antebe sık sık gidemiyorum yaHee hemen buluşun bide
Bende antepliyiöSemra kız ben semra12345 :)) evet antepliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?