Hayırlı bereketli Ramazanlar herkeseyavrular canlar bal lokmaları
Hepinizin Ramazan-ı mübarek olsun Hayırlı ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah❤❤
Kızlar ufak bi durum var onu da paylaşayım arkadaşımBlack Light Kuzeni salat-ı Tefriciye okuyormuş destek istemiş okumak isterseniz duayı paylaşayım buraya bir okuyun yada daha fazla herkes ne kadar okursa
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
@Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Allâhumme salli salaten kâmileten ve sellim selamen tâmmen ala Seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukda bihil-havaicu ve tünalü bihir-reğâibü ve hüsnül-havatimi ve yustaskal ğamamu bivechihil Kerim ve ala âlihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lumin lek.”
Eki Görüntüle 3222173
Sen kimsinEvetttt o çıktı
Cok gecmis olsun allahim saglikla kucagina versinAhh canım sosyalimm melek bizi hoplatıyo daha 2 mm cücükken biledün neler yaşadım ya sular seller gibi kanamalarım oldu bacaklarımdan yerlere damladı hiç durmayacak şekilde akşam kocaman el kadar parçalar düşürmeye başladım fenalaştım eşim apar topar hastaneye götürdü. Çok şükür bebek yerinde duruypr kalbide atıyordu. Doktor hemen eve gidip yatıyosun hiç kalkmıyosun dedi şimdi yatıyorum sürekli dualarınıza talibim
Değişmiş bacım değişmişKız ben değiştim ama değişme sebebine değişiklik olsun :) yazdım kabul ederler mi
Benimde aklıma ilk gelen oyduDeğişmiş bacım değişmişteyzeeuuvvvv hav hav hav hav güldür güldür Bilalin replikleri çınlıyor kulaklarımda
Dur onu da bulalım dünde benim aklıma gelmişti@ozo1907 nerde
Seni görünce sık sık anarım artıkBenimde aklıma ilk gelen oydu
An kızSeni görünce sık sık anarım artık
Elizabeth teyzeyi de sahura kaldırmış oldunAn kız
Yanlız ramazan ramazan Elizabeth olduk iyi mi
Aaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?