Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin tez vakitte aratmasınDüşük yaptım dün canım. Hastanede fitil ve serumla düşürttüler
Seni hiç yalnız birakirmiyiz kuzum
Canımsın inşallah tatlı dutum benim ❤Her an duamdasın bebitom iyi ol gel
MssPAREÇok geçmiş olsun canım parem çok kolay geçireceksin hemen toparlanacaksin, Allah acil şifalar versin inşallah
Sağolasın canım amin inşallah rabbim tüm isteyene nasip etsin kimsenin kanadını kırmasın inşallahYaa çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin tez vakitte aratmasın
Canm özgemDüşük yaptım dün canım. Hastanede fitil ve serumla düşürttüler
Kuzum benimSafra kesesi ameliyati kuzum ❤ teskkurler ederim mucizem
Amin canım hepimize inşallahCanm özgem
Rabbim sağlıkla kavuşacağn bir gebelik ve evlat nasip etsin en kısa zamanda
Kuzum benim
Kolaylıkla geçiver sin gitsin bitanem
Paremm MssPAREÇok geçmiş olsun canım parem çok kolay geçireceksin hemen toparlanacaksin, Allah acil şifalar versin inşallah
Çok sevindim kuzum,rabbim sağlığına kavuştursunParemm ameliyattan çıkmış iyiymiş rabbim şafi adı ile şifalar versin biran önce sağlığına kavuşup bizlere dönsün inşallah ASSOSyal Jou D u t bir mucizee coconatt Lna16 Black Light Madammor
Amin canım çok şükürrr bende boş fırsat sorayim dedim geçmiş olsun tekrardan tekrsr bomba gibi gelirrParemm ameliyattan çıkmış iyiymiş rabbim şafi adı ile şifalar versin biran önce sağlığına kavuşup bizlere dönsün inşallah ASSOSyal Jou D u t bir mucizee coconatt Lna16 Black Light Madammor
Çok şükür brnde görüştümParemm ameliyattan çıkmış iyiymiş rabbim şafi adı ile şifalar versin biran önce sağlığına kavuşup bizlere dönsün inşallah ASSOSyal Jou D u t bir mucizee coconatt Lna16 Black Light Madammor
Çok şükür çabucak toparlan inşallah MssPAREParemm ameliyattan çıkmış iyiymiş rabbim şafi adı ile şifalar versin biran önce sağlığına kavuşup bizlere dönsün inşallah ASSOSyal Jou D u t bir mucizee coconatt Lna16 Black Light Madammor
İnşallaah meralim balımParemm ameliyattan çıkmış iyiymiş rabbim şafi adı ile şifalar versin biran önce sağlığına kavuşup bizlere dönsün inşallah ASSOSyal Jou D u t bir mucizee coconatt Lna16 Black Light Madammor
Çok şükürParemm ameliyattan çıkmış iyiymiş rabbim şafi adı ile şifalar versin biran önce sağlığına kavuşup bizlere dönsün inşallah ASSOSyal Jou D u t bir mucizee coconatt Lna16 Black Light Madammor
Kim otık tık tık