- 25 Ağustos 2019
- 61.160
- 114.346
- 698
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şüşünü yerimm elhamdülillah iyi olmaya çalışıyorumŞüşüümm iyi idare eder şükür sen napan
Rabbim daha da iyi etsin elhamdülillahÇok şükür canım, iyi olmaya çalışıyoruz Allahın izniyle, sen nasılsın
Çok şükürŞükür Allah'a sen nasılsın canım daha iyice misin ?
Elhamdülillah minnosumGünaydınnnnnnn iyiyiz sen nasılsın tatlım
Agirliklarindan kurtulsunda gelsinBende motive olsun diye dedim öyle birşey yok diye MssPARE
Allah daha da iyi etsin insallahRabbim daha da iyi etsin elhamdülillah
Çok şükür
Elhamdülillah minnosum
Amin canım sağolasınAh yok kuzucum denk gelmedim, çok üzgünüm. Rabbim yüreğine ferahlık versin
Sağolasın dutum amin inşallahCanım çok geçmiş olsun yeni gördüm bende . Pek girmiyorum kk ya. Rabbim yüreğini ferahlatsın. Sabır versin
Sağolasın amin inşallah hayırlısını versin rabbimRabbim sağlıkla tekrar nasip etsin. Çok gecmis olsun
Aynen meralcimmAgirliklarindan kurtulsunda gelsin
Perim sabah olucam bugün yatış yaptım saolasin tatlım Teşekkürler ❤❤MssPARE parem geçmiş olsun rabbim şifalr versin. Olmuş bitmiştir bile ameliyat şimdi güzelcee iyileş
Aa ben bugün sandım parem tamam. Hiç endişe etme çok kolay bir ameliyat gecip gitcek inşallahPerim sabah olucam bugün yatış yaptım saolasin tatlım Teşekkürler ❤❤
Parem bebeğim yeni gördüm vallahi . Nasılsın çok geçmiş olsun . İnşallah çabucak atlatırsınPerim sabah olucam bugün yatış yaptım saolasin tatlım Teşekkürler ❤❤
Inşallah canım benim olsun bitsin 4 aydır bekliyorumAa ben bugün sandım parem tamam. Hiç endişe etme çok kolay bir ameliyat gecip gitcek inşallah
Iyiyim bitanem hastanede yatıyorum Yarın ameliyat Dua edin ballar❤❤Parem bebeğim yeni gördüm vallahi . Nasılsın çok geçmiş olsun . İnşallah çabucak atlatırsın
Çok geçmiş olsun canım parem çok kolay geçireceksin hemen toparlanacaksin, Allah acil şifalar versin inşallahPerim sabah olucam bugün yatış yaptım saolasin tatlım Teşekkürler ❤❤
Her an duamdasın bebitom iyi ol gelInşallah canım benim olsun bitsin 4 aydır bekliyorum
Iyiyim bitanem hastanede yatıyorum Yarın ameliyat Dua edin ballar❤❤
Etegindeki taşları doksun paremmAynen meralcimm
Seni hiç yalnız birakirmiyiz kuzumInşallah canım benim olsun bitsin 4 aydır bekliyorum
Iyiyim bitanem hastanede yatıyorum Yarın ameliyat Dua edin ballar❤❤