- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.638
- 548
Günaydınnnnnnn iyiyiz sen nasılsın tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnnn iyiyiz sen nasılsın tatlım
İyiyim balım senMinnosprenses nasıl oldun
Iyiyimm kuzummİyiyim balım sen
Hep hatirlatcak seniAldım kuzumm kötü bir hatira
Hanı bize zalim gadinHeeee bendeeee gunlerdirrr kek yapıyorummm nerdeyseee
Size bi dilim kalmamıştirrHanı bize zalim gadin
Bana yap getir geçmiş olsuna ameliyat oluyorum yatıcam bugünSize bi dilim kalmamıştirr
KUzuuumm hayırdırr ameliyatBana yap getir geçmiş olsuna ameliyat oluyorum yatıcam bugün
Üzümlü tarçınlı cevizli olsun olsun ama
Safra kesesi kuzumKUzuuumm hayırdırr ameliyat
Ooo yapmazmıyımmm 3 kap yapar fazlasıyla dilimlerim sizee
Taşmı varSafra kesesi kuzum
Aynen canım taşlar varmışTaşmı var
Kizzzne var onda alacak tasları düzene gircek halamında vardı gençken aldılar şimdi daha yokk olsa olurdu ağrısı elbett birsey degil oAynen canım taşlar varmış
Huzunlendi bugün paremm elommKizzzne var onda alacak tasları düzene gircek halamında vardı gençken aldılar şimdi daha yokk olsa olurdu ağrısı elbett birsey degil o
Benim tatlı meralim saolsun kuzum benim❤❤MssPARE rabbim acil şifalar versin kuzum daha güzel günler için o taşları at agirliklardan kurtul balımmm
Aynenn bebeğim taş bebek gibisin sen datlummm çakıl taşlarını at gel hemenBenim tatlı meralim saolsun kuzum benim❤❤
Taşları aticam.kilo verip sikicam
Taş gibi hatun olucam❤
Elhamdülillah canım benim, Rabbim daha iyi etsinÇok şükür bugüne canım.
Evde yatıyorum sen nasılsın
İyi olacağız esram, zamanla yavaş yavaşİyi olmaya çalışıyoruz kuzumm
Valla idare eder mucizem, mülteci oldum her gün bir yerdeyimİyidir kuzu senden naber
Elhamdülillah paremmIyiyum canım şükür sen nasılsın ❤❤❤❤
Çok şükür iyiyim sizler nasılsınız
İnşallah canım benim zamanla iyi olacağızCanım daha iyi olacaz inşallah sen nasılsın
Elhamdülillah meralimmŞükür kuzum sen nasılsın