- 16 Aralık 2019
- 20.522
- 1
- 82.183
- 598
- 32
İnşallah şahanem inşallah özledim sizleriKuzum benim Allah yardımcınız olsun inşallah kiyamam minnakima yaa, bu gunlerde geçecek inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah şahanem inşallah özledim sizleriKuzum benim Allah yardımcınız olsun inşallah kiyamam minnakima yaa, bu gunlerde geçecek inş
Çok şükür sosyalim iyi olmaya çalışıyorum. Bugün düşük yaptım hastanede ilaçla zorlu bir gündü ama atlattımBalpeyim iyimisiniz
Bizde kuzucum,çok mutlu günlerde yine bir arada olacağızİnşallah şahanem inşallah özledim sizleri
Iyiyim canım.bende
Aaaaaaaaaaaaa,gerçekten miiiiii yaaaaa offf çok üzüldüm balpeyim yaa niye böyle oldu ki şimdi rabbim tez zamanda yeniden anneliği nasip etsin inşallah, sağ salim kucağına alÇok şükür sosyalim iyi olmaya çalışıyorum. Bugün düşük yaptım hastanede ilaçla zorlu bir gündü ama atlattım
Sağolasın sosyalim yazmıştım daha önce aslında ama denk gelmedin sanırım biliyorsun sandım benAaaaaaaaaaaaa,gerçekten miiiiii yaaaaa offf çok üzüldüm balpeyim yaa niye böyle oldu ki şimdi rabbim tez zamanda yeniden anneliği nasip etsin inşallah, sağ salim kucağına al
Ah yok kuzucum denk gelmedim, çok üzgünüm. Rabbim yüreğine ferahlık versinSağolasın sosyalim yazmıştım daha önce aslında ama denk gelmedin sanırım biliyorsun sandım ben
1 hafya önce kalbi durdu 1 haftadır düşmesini bekledik doktor kürtaja sıcak bakmadı bugün ilaçla düşük yaptmm hastanede.
İnşallah canımBizde kuzucum,çok mutlu günlerde yine bir arada olacağız
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm bende . Pek girmiyorum kk ya. Rabbim yüreğini ferahlatsın. Sabır versinSağolasın sosyalim yazmıştım daha önce aslında ama denk gelmedin sanırım biliyorsun sandım ben
1 hafya önce kalbi durdu 1 haftadır düşmesini bekledik doktor kürtaja sıcak bakmadı bugün ilaçla düşük yaptmm hastanede.
Çok şükür canım, iyi olmaya çalışıyoruz Allahın izniyle, sen nasılsın
Ooo alan eskitti bileAldığın kek kalıbı ndan sonra
Bidaha aldınmı bari aynısından ayy birseyler aldığım zaman aklıma sen geliyosun kız hahahahaOoo alan eskitti bile
Ooo alan eskitti bile
Ne aldınız kızlarBidaha aldınmı bari aynısından ayy birseyler aldığım zaman aklıma sen geliyosun kız hahahaha
Aldım kuzumm kötü bir hatiraBidaha aldınmı bari aynısından ayy birseyler aldığım zaman aklıma sen geliyosun kız hahahaha
Şükür Allah'a sen nasılsın canım daha iyice misin ?
Bebeğim gecenlerde kek kalıbı almistimya kargo bir baskasina teslim etmistiya Jou onu soruyorNe aldınız kızlar
Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin. Çok gecmis olsunSağolasın sosyalim yazmıştım daha önce aslında ama denk gelmedin sanırım biliyorsun sandım ben