Önce kendini düşün diğeri olur gider heleki ne yapacağına karra verdin seBende akşama misafirim var ikramlık ve temizlik yapcam ama hala keyif peşindeyimEki Görüntüle 2997170
Verdim canım. Annem börek yaptı sağolsun getircek. Bende şimdi bi ıslak kek yapcam kısır yapcam. Birde evi süpür sil tamamÖnce kendini düşün diğeri olur gider heleki ne yapacağına karra verdin se
Ohhh afiyet olsun1Verdim canım. Annem börek yaptı sağolsun getircek. Bende şimdi bi ıslak kek yapcam kısır yapcam. Birde evi süpür sil tamam
Allah kolaylık versinBende iyiyim çok şükür canım öyle evde iş güc uğraşıp duruyorum
ohh ne yapacağına karar verdiysen işin kolay zaten yapmaktan çok ne yapıcam düşüncesi yoruyor insanıVerdim canım. Annem börek yaptı sağolsun getircek. Bende şimdi bi ıslak kek yapcam kısır yapcam. Birde evi süpür sil tamam
İyiyimm balım sen nasılsınGünaydın kuzum nasılsın minnosum
Bu kadının hastasıyız
aynenBu kadının hastasıyız
Bir insanın sesi kendisi hiç mi değişmezÖzellikle bu şarkısın ıçok severim
Ya bende de telaş vardi gelemedim kaç gundur.Hayir olsun
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
D u t
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
N NesNa
Kızlar öyle yoğunum telasliyim ki hepinizi özledi
Burayı yalnız bırakmayın
Kesinlikle öyle birde ben normal zamanda 12 1de bütün işimi bitirir sonra otururum. Bir insan gelceği zaman Allahım bir miskinlik heliyor sorma bak daha şimdi bitti işimohh ne yapacağına karar verdiysen işin kolay zaten yapmaktan çok ne yapıcam düşüncesi yoruyor insanı
Afiyet olsun canım geç oldu gerçi ☺Süt içiyorum kızlar, hadi kapın içecekleri gelin
ASSOSyal MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye N NesNa D u t
coconatt mavikelebek34
Cookiie
Ben koyuyorum tatlım en azından yanına bir bardak su da bırakıyorumHep misafir geldiğinde ikilemde kaldığım bir durumdur
Kahve içmeyen alternatif hiçbir içecekte istemeyen misafirede kahvenin yanında ikram ettiğiniz çikolata, lokum vb. Şeylerden koyarmısın
Evet ben koyuyorumHep misafir geldiğinde ikilemde kaldığım bir durumdur
Kahve içmeyen alternatif hiçbir içecekte istemeyen misafirede kahvenin yanında ikram ettiğiniz çikolata, lokum vb. Şeylerden koyarmısın
Olsun ya nolucakAfiyet olsun canım geç oldu gerçi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?