Ben koyuyorum tatlım en azından yanına bir bardak su da bırakıyorum
Evet ben koyuyorum
Hatta çayın ve kahvenin yanına ne koyarsan içecek istemezlerse ikramliklari koyuyorum.
Hatta bazı misafirlerim ay zahmet etme ya zaten bişey icmiyoruz derler ben doldururum herkes yer
Ayy salla salla daha uyumaz o
İki lafın belini kıralımAyy salla salla daha uyumaz o
Bizde laflariz
Konyali olduğunu duydum ben seninİki lafın belini kıralımtanışmış oluruz hem
Aynen konyadayim bir tane bebegim var şükür normalde hafızım ama şuan ev hanımıyım liseyi bitirdim hedef üniversite kendi çapımda yaşıyorumKonyali olduğunu duydum ben senin
Bebek de var tanımış kadar oldum
Ayy dur dua topiklerinde de denk gelmisizdir biz seninleAynen konyadayim bir tane bebegim var şükür normalde hafızım ama şuan ev hanımıyım liseyi bitirdim hedef üniversite kendi çapımda yaşıyorum
Pek katilamiyorum dua topiklerineAyy dur dua topiklerinde de denk gelmisizdir biz seninle
Maşallah maşallah daha ne istiyosun canım üniversitede olur insalalh
Bende eskişehir'deyimPek katilamiyorum dua topiklerineinşallah olur canım sen nerelisin ne yaparsin
Maşallah benim annem de 5 çocuktan sonra bitirdi liseyi en iyisini yapıyorsunBende eskişehir'deyim
Kızım var bitane ama çok büyük 15 yaşında
Açıktan okuyorum ev hanımıyım buralardayım genelde
Canım ben zaten çok erken evlendim hemen çocuk öldü,sonra açıktan devam ettim ama fazla önemsemedim bu ara tekrar cididye aldım bakalımMaşallah benim annem de 5 çocuktan sonra bitirdi liseyi en iyisini yapıyorsun
Sen ben gibisin bende 18 yaşında evlendim atlı kovaliyorduCanım ben zaten çok erken evlendim hemen çocuk öldü,sonra açıktan devam ettim ama fazla önemsemedim bu ara tekrar cididye aldım bakalım
Ben aldım diplomamı ama nereye koyduğunu unuttumSen ben gibisin bende 18 yaşında evlendim atlı kovaliyordubenim lise de sünmüstü baya daha diplomami gidip almadım inşallah kaybolmaz sorumsuzluk diz boyu
Ben aldım diplomamı ama nereye koyduğunu unuttum
30 dan sonra insanın aklı başına geliyormuş yeni yeni fark ediyorum
Ahh bu adamlar telefonu sessize almayı nasıl akıl edemiyorlarAyy tam çocuğum uyudu daldı kocamın telefonu çaldı uyandı geri çocuk ben daha çok gezerim buralarda
Bir bilsemAhh bu adamlar telefonu sessize almayı nasıl akıl edemiyorlar
Hastayım ben
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
N NesNa
Feminas
Hadi kızlar uyanın bol enerjiyle
Günnaaaaaaaaydın
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
N NesNa
Feminas
Hadi kızlar uyanın bol enerjiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?