Ben koyuyorum tatlım en azından yanına bir bardak su da bırakıyorum
Evet ben koyuyorum
Hatta çayın ve kahvenin yanına ne koyarsan içecek istemezlerse ikramliklari koyuyorum.
Hatta bazı misafirlerim ay zahmet etme ya zaten bişey icmiyoruz derler ben doldururum herkes yer

Eh tamam canımlar. Bende hep koyuyorumda. Bir acaba dedim. Şimdi oldu

Konyali olduğunu duydum ben senin
Bebek de var tanımış kadar oldum
Aynen konyadayim bir tane bebegim var şükür normalde hafızım ama şuan ev hanımıyım liseyi bitirdim hedef üniversite kendi çapımda yaşıyorum

Aynen konyadayim bir tane bebegim var şükür normalde hafızım ama şuan ev hanımıyım liseyi bitirdim hedef üniversite kendi çapımda yaşıyorum
Ayy dur dua topiklerinde de denk gelmisizdir biz seninle
Maşallah maşallah daha ne istiyosun canım üniversitede olur insalalh

Ayy dur dua topiklerinde de denk gelmisizdir biz seninle
Maşallah maşallah daha ne istiyosun canım üniversitede olur insalalh
Pek katilamiyorum dua topiklerine inşallah olur canım sen nerelisin ne yaparsin

Bende eskişehir'deyim
Kızım var bitane ama çok büyük 15 yaşında
Açıktan okuyorum ev hanımıyım buralardayım genelde
Maşallah benim annem de 5 çocuktan sonra bitirdi liseyi en iyisini yapıyorsun

Maşallah benim annem de 5 çocuktan sonra bitirdi liseyi en iyisini yapıyorsun
Canım ben zaten çok erken evlendim hemen çocuk öldü,sonra açıktan devam ettim ama fazla önemsemedim bu ara tekrar cididye aldım bakalım

Canım ben zaten çok erken evlendim hemen çocuk öldü,sonra açıktan devam ettim ama fazla önemsemedim bu ara tekrar cididye aldım bakalım
Sen ben gibisin bende 18 yaşında evlendim atlı kovaliyordu benim lise de sünmüstü baya daha diplomami gidip almadım inşallah kaybolmaz sorumsuzluk diz boyu

Sen ben gibisin bende 18 yaşında evlendim atlı kovaliyordu benim lise de sünmüstü baya daha diplomami gidip almadım inşallah kaybolmaz sorumsuzluk diz boyu
Ben aldım diplomamı ama nereye koyduğunu unuttum
30 dan sonra insanın aklı başına geliyormuş yeni yeni fark ediyorum

Ben aldım diplomamı ama nereye koyduğunu unuttum
30 dan sonra insanın aklı başına geliyormuş yeni yeni fark ediyorum
Ayy tam çocuğum uyudu daldı kocamın telefonu çaldı uyandı geri çocuk ben daha çok gezerim buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…