- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Benim için de iş de olmak ggügIyi dinlen canım evde ev işleri bitmez ama yinede evde olmak güzel
İnşaallahGünaydın canlar malum hafta sonu koci beysiler evde arada gelirim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için de iş de olmak ggügIyi dinlen canım evde ev işleri bitmez ama yinede evde olmak güzel
İnşaallahGünaydın canlar malum hafta sonu koci beysiler evde arada gelirim inşallah
günaydın canım yine erjik başlamışsın güne
Inşallah enerjik olayım diye neler yapıyorum bi bilsenGünaydınnn can hemşommm enerjini seveyimm hep böyle ol
O zaman pazartesi fırla işeBenim için de iş de olmak ggüg
İnşaallah
Günaydın canomm koca beybisiyle ilgilenGünaydın canlar malum hafta sonu koci beysiler evde arada gelirim inşallah
Mesajım yarım gitmiş yani genel anlamda severim, kafam dağılır, teşekkür ederimGünaydın canım valla enerji yokta zorluyorum kendimi
Inşallah enerjik olayım diye neler yapıyorum bi bilsen
O zaman pazartesi fırla işe
Günaydın canomm koca beybisiyle ilgilen
Günaydın canım
Günaydın canım bi arada popom donmuşGünaydın kızlar uyanabildiniz mi
Günaydın kuzum nasılsın minnosumGünaydın balım
nasılsın canımTünaydın
Sicacik yatağımda aksama kadar uyumak vardı ama bende anam diye diye uyandım parecimGünaydın canım bi arada popom donmuş
Anam dedim
Neden ne oldu kiSicacik yatağımda aksama kadar uyumak vardı ama bende anam diye diye uyandım parecim
Bebekli olanlar da gelsin ne de olsa uyuyamiyolar bana gece arkadaş olurlarFeminas katilmak istersen gel sohbete canım
İşte öğlen oldu ya uyanmak zorunda kaldımNeden ne oldu ki
Parişimmm nasılsın
Günaydın kolay gelsin çatlağım hiç işin bitmez bugünGünaydın canlar malum hafta sonu koci beysiler evde arada gelirim inşallah
Geçiçi süre bende bebekliyimBebekli olanlar da gelsin ne de olsa uyuyamiyolar bana gece arkadaş olurlar
Iyiyim perim yiyenler var koşturuyorum sen nasılsınParişimmm nasılsın
Çok memnun olurum tabikiFeminas katilmak istersen gel sohbete canım
Aaa ne güzel sevindim gel her zaman canımÇok memnun olurum tabiki
Bu ben bebekli ve uykusuzBebekli olanlar da gelsin ne de olsa uyuyamiyolar bana gece arkadaş olurlar