- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Sen nerelerdesin canım Konya'daAaa ne güzel sevindim gel her zaman canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerelerdesin canım Konya'daAaa ne güzel sevindim gel her zaman canım
Ben selcukludayim canımSen nerelerdesin canım Konya'da
Çok uzak sayılmayızBen selcukludayim canım
Kıyamam yaaaBu ben bebekli ve uykusuz
Şimdi inadına bebem uyurmus hadi Bismillah gece geliyoruuumKıyamam yaaa
Ama ben gece hep yalnız buralardayim bana arkadaş olursun
bende de yok hiç saldım iyice kendimiGünaydın canım valla enerji yokta zorluyorum kendimi
Ay aman nazar degdireyim de uyusun bosver ben tek başıma kalırımŞimdi inadına bebem uyurmus hadi Bismillah gece geliyoruuum
Değdir değdir dua ederimAy aman nazar degdireyim de uyusun bosver ben tek başıma kalırım
Aynen yakınız inşallah yaz gelsin buluşuruz ben japon parkına yakınımÇok uzak sayılmayız
Kuzum benim ev düğün evi gibi tatil ya yiyenler var enerjim bitse de bitmedibende de yok hiç saldım iyice kendimi
Hahha sabah kalkmaz gece yatmaz cemosAy aman nazar degdireyim de uyusun bosver ben tek başıma kalırım
İnşallah canım aslında japon parkı uzak ama yazın kolay olur bende Ahmet ÖzcandayımAynen yakınız inşallah yaz gelsin buluşuruz ben japon parkına yakınım
Kuzum benim ev düğün evi gibi tatil ya yiyenler var enerjim bitse de bitmedi
Inşallah bi soğuklar geçsin deİnşallah canım aslında japon parkı uzak ama yazın kolay olur bende Ahmet Özcandayım
yeğenlerin varken enerjin bitemez zaten izin vermezlerKuzum benim ev düğün evi gibi tatil ya yiyenler var enerjim bitse de bitmedi
Sabah biri pizza istedi biri makarna biri patates kızartması diğeri bir şey motor taksam yetişemem ama yetisiyorumyeğenlerin varken enerjin bitemez zaten izin vermezler
İyiyim çok şükür sen nasılsın?nasılsın canım
Yeğen çok seviliyor ya,ben de çok seviyorum bizimkileriSabah biri pizza istedi biri makarna biri patates kızartması diğeri bir şey motor taksam yetişemem ama yetisiyorum
pizzayla patates kızartması tamamda makarna nedir bu yeni çocuklar farklı gerçekten bizimki de pilav istiyor bazenSabah biri pizza istedi biri makarna biri patates kızartması diğeri bir şey motor taksam yetişemem ama yetisiyorum
Hemde nasıl seviyorum kuzum yaYeğen çok seviliyor ya,ben de çok seviyorum bizimkileri
Bende makarnayı hiç sevmem hayatta sevmem neyini seviyorlar bende anlamdımpizzayla patates kızartması tamamda makarna nedir bu yeni çocuklar farklı gerçekten bizimki de pilav istiyor bazen
Bende iyiyim çok şükür canım öyle evde iş güc uğraşıp duruyorumİyiyim çok şükür sen nasılsın?