Kalbini öpüyorummm

Evet o da olabilir canım ya da baktın satma durumu yok burayı kiraya verip diğer eski düzene dönebilirsiniz de. Ne kadar uzak o kadar iyi oluyor canım
Bu arada yukarıda yazdıklarını da okudum
Canım benim sabrı çok zordur ben tahmin bile edemem ama cennet kapısında seni bekleyen meleklerin var. Ne büyük bir mükafat
İnşallah bir meleğin de bu dünyada olur sağlıcakla kucağına alırsın
Dutun dediği gibi biraz bu dönemde uzak kalmaya çalış sadece hayatını yaşamaya çalış
Bana da çok dediler böyle ama ben istediğim kadar bıraksam da yumurtalar gelişmiyordu stresw bağlı değildi yani
Senin en azından bu imkanın var bunu düşün gebe kaldın yine olabilir olacaktır. Olsun inşallah Rabbim kolayca nasip etsin

Kizlar iyi aksamlar yardimci olurmusun hic anlamadik doktor ultrasona yonlendirdi sadece bir takviye yada birsey demedi

Eklentiler

• IMG_20230104_155503.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 34
Dut kız seni seviyorum
Allahım yazdığı yoruma allahım ya
Gel buraya

Buara yoğunum parişş ek gıda işi epeyy iş çiktı bana kıza yetişemiyorum sen mışıl mışıl uyurkenn ben kızla geceleri cebelleşiyorum yat kalk yat kalk
Iyi şişirmedim başunuuuu
Hahha evet sana yetişebilmek hızına yetişebilmek ne mümkün hünkarım
Hahahahaahahah yaaaaaaaaaaa yiycem seniii laf yetiştirmek bana göree uzun uzunnlarrrcaaaaaaa bileeessssiiiinnnnn
Bana laf yetiştiriyır nerede olacak
Iki elti gibisin hahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…