Ne okudun niye gidiyon gııOkudummm gidiyomm bennn
He ya Allah ta sizi güldürsün en iyi askoskolar sizi❤Iyi güldün parişş
Ballu kaymaakkkHe ya Allah ta sizi güldürsün en iyi askoskolar sizi❤❣ ❤
Insan sevdiğini duvardan duvara vururmuş vurduk tozumuzu aldıkBallu kaymaakkk
Seninde basunu cok şişirdimm tatlı kavgalarımız olduu ama yılmadık ayaktayız beraberizz
EvettInsan sevdiğini duvardan duvara vururmuş vurduk tozumuzu aldık
Aminn düşmanlarımız bizden uzak allaha yakınŞükür inşallah bozulmasın bu neşemiz ❤❤❣❣
Ay geç kaldın ya baya iyi muhabbet vardı millet dağıldıNapıyonuzzz beynim yandı çalışmaktannn
Yaa okuyommm ben okuyomm geç kalırım tabi bende şans mı var kiiAy geç kaldın ya baya iyi muhabbet vardı millet dağıldı
Biraz vakitli gelsen o sele kapılıp gidicez beraberce kuzuYaa okuyommm ben okuyomm geç kalırım tabi bende şans mı var kiibende sizi çok seviyorum iyi ki tanıdımmm deyip sevgi seline katılayım barii ucundan yakaladım bence
Gelicem inşallah şu finaller bi bitsin sabaha uyan borusunu ben çalıcam burdaBiraz vakitli gelsen o sele kapılıp gidicez beraberce kuzuyine de iyiki geldin aramıza ❣ ❤
Gelicem inşallah şu finaller bi bitsin sabaha uyan borusunu ben çalıcam burda
Canımsınn hoş buldum iyi ki aldınız beni bastınız bağrınızaaa
Ya gitme askoskoskoslommmm
Ne okudun niye gidiyon gıı
Ellerine sağlık Esram ohhh mis gibi okucak evin şimdiPoğaça yapmaya gittim kızlarımmmunum yetmedi un bekliyorum beklerken size baktım
Evet kuzum ancak orası bize çok ters artık geri oraya Bi şube falan açarlar eşimi de oraya gönderirlerse ancak öyleEvet o da olabilir canım ya da baktın satma durumu yok burayı kiraya verip diğer eski düzene dönebilirsiniz de. Ne kadar uzak o kadar iyi oluyor canım
Bu arada yukarıda yazdıklarını da okudum
Canım benim sabrı çok zordur ben tahmin bile edemem ama cennet kapısında seni bekleyen meleklerin var. Ne büyük bir mükafat
İnşallah bir meleğin de bu dünyada olur sağlıcakla kucağına alırsın
Dutun dediği gibi biraz bu dönemde uzak kalmaya çalış sadece hayatını yaşamaya çalış
Bana da çok dediler böyle ama ben istediğim kadar bıraksam da yumurtalar gelişmiyordu stresw bağlı değildi yani
Senin en azından bu imkanın var bunu düşün gebe kaldın yine olabilir olacaktır. Olsun inşallah Rabbim kolayca nasip etsin
Parem sen de olsaydın bir kısır kek de senden gelirdiEllerine sağlık Esram ohhh mis gibi okucak evin şimdi
Yaaa yesunlerrr seniii yaptınmı poğaçaaaPoğaça yapmaya gittim kızlarımmmunum yetmedi un bekliyorum beklerken size baktım
Senii görmek çook güzel cocommmm
MssPARE
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
ASSOSyal
Cookiie
D u t
Jou
Meral01
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Lna16
Günaydın güzeller sabah enerjiniz benden gelsinisimler mi değişmiş nolmuş
Sizi görmekte çook güzel tinimSenii görmek çook güzel cocommmmgünaydın hoşgeldinnn tam gidiyodum etiketini gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?