- 19 Kasım 2020
- 22.032
- 48.111
- 548
Hahahha harbi haaIki elti gibisin hahha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha harbi haaIki elti gibisin hahha
Ben deel hangi rüzgar attı dedim gittiÜrküttünüz mü
Durumunuzda paylaşın ana sayfaya düşer daha çok kişi görürYonlendirebilirmisiniz bir bilgim yok malesef
Aman kuzum aman kk sizi çekmez Bdv müdavimi olursunuz hahahahhahahaEltilerin savaşı ayyy eltim ol sen Catlak-kurabiye senin gibi bi eltide nebilimm buaradaaa kaynım manita yapmış eltim oluyorrr sevineyryimmi ağlayayımmı bilemedimm ama neseki uzaktayımm haha nekadar mesafe okadar iyi
Geldiği yere gitmiştirBen deel hangi rüzgar attı dedim gitti
Kurban ol benim gibi eltiye pehhhEltilerin savaşı ayyy eltim ol sen Catlak-kurabiye senin gibi bi eltide nebilimm buaradaaa kaynım manita yapmış eltim oluyorrr sevineyryimmi ağlayayımmı bilemedimm ama neseki uzaktayımm haha nekadar mesafe okadar iyi
Ben bu periyle anlaşamıyorumm zaten yaffAman kuzum aman kk sizi çekmez Bdv müdavimi olursunuz hahahahhahaha
Ama eğlenceli olurdu
O dediğini senle elti olursak olur parem hahah şimdiden sınıfın yaramaz çocuklark gibiyiz bugün engeli de yedikAman kuzum aman kk sizi çekmez Bdv müdavimi olursunuz hahahahhahaha
Ama eğlenceli olurdu
Dur merak ettim yaf adını da hatırlamıyorum bakim yazanlardan bulayımGeldiği yere gitmiştir
Hahahhaha he kız ortaligi karistirdik bide engel yaptı bizi desdursuzO dediğini senle elti olursak olur parem hahah şimdiden sınıfın yaramaz çocuklark gibiyiz bugün engeli de yedik
Ben sadece 5 kocalı olduğunu hatırlıyorum aşkoştoşkomHe gi ondan sonra askosko lafı çoğaldı kk da
Birinin adı halime idi diğeri neydi unuttum
Bi daldılar o hızla gittiler
Yaa sen beni beğenme eltiliğe ama yettik kurtardık seniEvettt biri daha geliyo aşkom diyo daha meraba demedenn bende konu muhabbet olsun derken işgal ediliyordum
Kimdi ya seda sayanmisin demiştiBen sadece 5 kocalı olduğunu hatırlıyorum aşkoştoşkom
Canımmm eltişimmm boynuna öperimmmYaa sen beni beğenme eltiliğe ama yettik kurtardık seni
PuhahahahaEvettt biri daha geliyo aşkom diyo daha meraba demedenn bende konu muhabbet olsun derken işgal ediliyordum
Ya gitme askoskoskoslommmmOkudummm gidiyomm bennn