Ay buda yalnış olmuş enerji verir yazcağına iştah açar yazmışım onu silerken iştah kalmışDutta iştah enerji verir tabii kız
Ahahaha pareee onu yalnış yazmışım açıkladım kızDondurma dedi iştah dedinaboooowwwwww
Hahha ben direkt o kukişi şeettimKız yoookk biz nick düşünürken sosyalimde kukiş te olur dedi ama o düşünceyle dememiş bana başka şey anımsattı
Ya yerim seniAhahaha pareee onu yalnış yazmışım açıkladım kızenerji verir yazcağıma iştah açar yazmışım silerkende sadece açarı silmişim ay hastayım ben kafam çalışmıyo
Benim hiç gelmedi
Ayda 1 b12 iğne yapıyom , folik asit içiy , balık yağı içiy , günde 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi yiyNe yiyip ne içiriyosan
Gribim canım pazartesiden beri yatak döşek yatıyorummYa yerim seni
Neyin var geçmiş olsun❣
Geçmiş olsunGribim canım pazartesiden beri yatak döşek yatıyorumm
Benim aklımdan tek gecen şey Kurbik görmesin şimdi yeni nikini kukissu yapar falan diye onu düşündümBenim hiç gelmediaklınızdan neler geçiyor
Ya sosyalimm yerim seniiBenim hiç gelmediaklınızdan neler geçiyor
Ama en uygun o oluyooo dimi paremBenim aklımdan tek gecen şey Kurbik görmesin şimdi yeni nikini kukissu yapar falan diye onu düşündümCatlak-kurabiye
Hahha görmedim onuAhahaha pareee onu yalnış yazmışım açıkladım kızenerji verir yazcağıma iştah açar yazmışım silerkende sadece açarı silmişim ay hastayım ben kafam çalışmıyo
Ay fena salgın varmış aman dikkat et sıcak tut kendini perimGribim canım pazartesiden beri yatak döşek yatıyorumm
Oooo adamı dobingliyon ya sen dutt naptınnAyda 1 b12 iğne yapıyom , folik asit içiy , balık yağı içiy , günde 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi yiy
Çok minnoşum hic düşünmem öyle şeylerYa sosyalimm yerim seniibiz fesatız
Ayy yok onu yapmam pariş s. Sonra özel mesaj başka şeyler ile dolarBenim aklımdan tek gecen şey Kurbik görmesin şimdi yeni nikini kukissu yapar falan diye onu düşündümCatlak-kurabiye
Görme kurabiyem boşverHahha görmedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?