- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
Anam bu ne oy oy bakışına bakın hele
Tam.ptenses olmuş tam sevmelik❣❣❣❣❣❣
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam bu ne oy oy bakışına bakın hele
Bitanede daha var erkek kardesi paremmAnam bu ne oy oy bakışına bakın hele
Tam.ptenses olmuş tam sevmelik❣❣❣❣❣❣
Aaaa prenste var ha ne güzel kardeşler ayrılmamış ❣❣Bitanede daha var erkek kardesi paremm
Yok kuzum yaa kıyamıyorum isteyen çok da anneleri hâlâ arada emziriyorAaaa prenste var ha ne güzel kardeşler ayrılmamış ❣❣
Aman tam bir aile ha babaları nerde bakalım pis getir erkegin kedisi de insani da aynıYok kuzum yaa kıyamıyorum isteyen çok da anneleri hâlâ arada emziriyor
Babalari firariii parisimm bu da oglusumAman tam bir aile ha babaları nerde bakalım pis getir erkegin kedisi de insani da aynı
Oyyyyy kuzummm nasıl büyümüş yaaaa,çok tatli yirim yirim yirim, yogururum ısırırım kedilere hic dayanamıyorum kuzuuuu yerime mincikla
Yaaaa asaletini yerim senin bebeBabalari firariii parisimm bu da oglusum Eki Görüntüle 3183517
minciklarim senin yerine kuzumOyyyyy kuzummm nasıl büyümüş yaaaa,çok tatli yirim yirim yirim, yogururum ısırırım kedilere hic dayanamıyorum kuzuuuu yerime mincikla
Ayyyy çıldırıyorum gidi altından öperken kuzuminciklarim senin yerine kuzum
ooo bayiliyorlar gidilarindan opturmeye bebeğim bunlarAyyyy çıldırıyorum gidi altından öperken kuzu
Tansiyonum düştüooo bayiliyorlar gidilarindan opturmeye bebeğim bunlar
aksama kadar opsen opturur bunlar hoşlarına gidiyorTansiyonum düştü
Öyle bi aşk benim ki
Aslında çok iyi arkadaş oluyor insana çok iyi geliyorlar eşim ilk zamanlar pek istememisti annelerini sahiplendigimde şimdi ben daha çok düşkün bu kadar seviyorsun varmı seninÖyle bi aşk benim ki
Yok canım, evim hiç uygun değil. Eşimde evde istemezAslında çok iyi arkadaş oluyor insana çok iyi geliyorlar eşim ilk zamanlar pek istememisti annelerini sahiplendigimde şimdi ben daha çok düşkün bu kadar seviyorsun varmı senin
Asıll onu burayyaay
Kukiş ne gıııNasıl kurabiyem kukişmi olsam yada pembe kukiş
NinnisuSulu bir şey yaparsan Kurbik döverim seni
Kukiş ne gııı
Ninnisu
Zaten döncem ama şimdi siz böyle dedikçe Bi başka çılgınlık yapasım geliyorPuhahahhahh
Tarif isterler sonra
Eski çatlak kurabiye yapsın yoksa fena tepki alıcak Catlak-kurabiye