Seninkini bilmem benimkine 3 yaş sendromu diyolllaaaağEssoglu essekkk neyine mutlu değill yiyiolar içiyolar yatıyolarr ohh misss
depresyonamı girdiler simddien
Elayy evet sendromlarida kötüSeninkini bilmem benimkine 3 yaş sendromu diyolllaaaağ
Hahahaha yaptık yedik valla ohhh ne zor karar vermek yahu
Gel sende katıl bize ❣Merhabamaşallah harika sohbetiniz var
Dün yaptım perim bugün çok tembeldim yemek nile düşünemedim düşün o kadar yaniParem benim dünden çok az taze fasülyeyle pilav var yanına ek yapcam bişeuler
Bizde mutlu oluruz yabancılama arkadaşlar candandır katıl aramıza ❣❣Çok mutlu oldum teşekkürler
Jou sen makarna yarışmasında varsın demiOfff yarın makarna etcektim bidee
Katıldım bileBizde mutlu oluruz yabancılama arkadaşlar candandır katıl aramıza ❣❣
Bende yarın yapcam yarışmayı köfteyiiJou sen makarna yarışmasında varsın demi
Onlardan birini yaP❣❣
Şu köftelerdenASSOSyal yaptığı köfteyi deniyecem
Ana iyi yap merak ettim bak görseli iyi yao ama yavru muhteşem sunumlar var beybi ❣Bende yarın yapcam yarışmayı köfteyii
Ana iyi yap merak ettim bak görseli iyi yao ama yavru muhteşem sunumlar var beybiBende yarın yapcam yarışmayı köfteyii
Katıldım bile
O iş bende beybiii annem bende nasılsa rahatlıkla yaparımAna iyi yap merak ettim bak görseli iyi yao ama yavru muhteşem sunumlar var beybi ❣
Kolay gelsin o zaman yarin yemeye sana geliyorumO iş bende beybiii annem bende nasılsa rahatlıkla yaparım
Dene kuzu çok lezzetli oldu, çok doyurucu, dört kişi yerJou sen makarna yarışmasında varsın demi
Onlardan birini yaP❣❣
Şu köftelerdenASSOSyal yaptığı köfteyi deniyecem
Bana yaz ne yapiyonO iş bende beybiii annem bende nasılsa rahatlıkla yaparım
Biz 3 kişiyiz yeter rahat rahat yapicam kirazlık ellerine sağlık ❣❣❣❤❤Dene kuzu çok lezzetli oldu, çok doyurucu, dört kişi yer
Sürprüzzz sen bana yazdın mıııBana yaz ne yapiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?