• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parem benim dünden çok az taze fasülyeyle pilav var yanına ek yapcam bişeuler 🤣

Ben de bugün duvarımda bunla ilgili bir şey paylaşcaktım görürsün pareemmm🤣🤣🤣🤣 şuan hiç bit menü yok aklımdaa🥲🥲🥲🥲

allerhande-albert.gif

Jou Jou noldu kuzum hava mı vercen bebeye
Hee yok bebeğimm serum fizyolojik etcektim o ama ettimde pek çıkmadı burnundan sümük sanırım dişten huysuzdu bugün cok ağlaktı napıcağımı şaşırdım belki tıkandığı için dedim ama değil demekki öyle olsa gecede uyumazdı gerci bi nevi denemiş oldum

Penyezim canım ya hem evde hem iste of of
Allah güç kuvvet versin bitanem ❤❤

Iki gün önce yaptım dünde yanına pilav yaptım yedik kuru fasulyeyi ama güveçte değildi ay ne güzel olur ya güvecin kokusu sunar içine 👍👍🥰

cemosum hamur kizartmasini ozlemisim sen yazınca aklıma geldi hatta burnuma kokusu geldi 🥰🥰

Penyez biz nefese gidelim oğlana uğraşırken biz yemekleri alıp kaçalım :rolleyes: :halay::halay::KK55:

Kızlar tek tek alıntı yapamadım
Ohhhh herkesin menüsü muhteşem :super: sırayla geliyorum sizlere :KK55: Bu akşam Nefes0858 Nefes0858 canım sendeyim bebişi severim hem :emir_bebek::KK36:
Gelin canlar başımın üstünde yeriniz var 🥰🥰

Hee yok bebeğimm serum fizyolojik etcektim o ama ettimde pek çıkmadı burnundan sümük sanırım dişten huysuzdu bugün cok ağlaktı napıcağımı şaşırdım belki tıkandığı için dedim ama değil demekki öyle olsa gecede uyumazdı gerci bi nevi denemiş oldum
Aynen canım çıkmadıysa dişindendir o Zaman kuzum. Çabucak çıkarır inşallah

• Beğen
Reactions: Jou
Back