Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ula daha ne soruyiiinnnnErişte yapicam brokolin salata çorba daha net değil
Mercimek bir kaç gün önce yedik bitanem
Köfte patatesKızlar akşama ne pişiyorsunuz sabahtan beri aklıma tek bir yemek çorba bir şey gelmiyor ya
Sizlerden kopye cekeyim
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83
Nefes0858
@Meryeemmm_
Hahhahah belki de güzel bir şey diyor da biz yanlış anlıyoruz fesatlik bizde![]()
![]()
![]()
Parem benim dünden çok az taze fasülyeyle pilav var yanına ek yapcam bişeulerKızlar akşama ne pişiyorsunuz sabahtan beri aklıma tek bir yemek çorba bir şey gelmiyor ya
Sizlerden kopye cekeyim
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83
Nefes0858
@Meryeemmm_
Ben de bugün duvarımda bunla ilgili bir şey paylaşcaktım görürsün pareemmmKızlar akşama ne pişiyorsunuz sabahtan beri aklıma tek bir yemek çorba bir şey gelmiyor ya
Sizlerden kopye cekeyim
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83
Nefes0858
@Meryeemmm_
Kızlar akşama ne pişiyorsunuz sabahtan beri aklıma tek bir yemek çorba bir şey gelmiyor ya
Sizlerden kopye cekeyim
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83
Nefes0858
@Meryeemmm_
Hee yok bebeğimm serum fizyolojik etcektim o ama ettimde pek çıkmadı burnundan sümük sanırım dişten huysuzdu bugün cok ağlaktı napıcağımı şaşırdım belki tıkandığı için dedim ama değil demekki öyle olsa gecede uyumazdı gerci bi nevi denemiş oldumJou noldu kuzum hava mı vercen bebeye
Onuda dün etmiştim bendeParem benim dünden çok az taze fasülyeyle pilav var yanına ek yapcam bişeuler![]()
Aynıymış yemeklerimiz demekOnuda dün etmiştim bende![]()
Öe vallahaaAynıymış yemeklerimiz demek![]()
Penyezim canım ya hem evde hem iste of of
Allah güç kuvvet versin bitanem ❤❤
Iki gün önce yaptım dünde yanına pilav yaptım yedik kuru fasulyeyi ama güveçte değildi ay ne güzel olur ya güvecin kokusu sunar içine
cemosum hamur kizartmasini ozlemisim sen yazınca aklıma geldi hatta burnuma kokusu geldi
Penyez biz nefese gidelim oğlana uğraşırken biz yemekleri alıp kaçalım![]()
![]()
Gelin canlar başımın üstünde yeriniz varKızlar tek tek alıntı yapamadım
Ohhhh herkesin menüsü muhteşemsırayla geliyorum sizlere
Bu akşam
Nefes0858 canım sendeyim bebişi severim hem
![]()
Aynen canım çıkmadıysa dişindendir o Zaman kuzum. Çabucak çıkarır inşallahHee yok bebeğimm serum fizyolojik etcektim o ama ettimde pek çıkmadı burnundan sümük sanırım dişten huysuzdu bugün cok ağlaktı napıcağımı şaşırdım belki tıkandığı için dedim ama değil demekki öyle olsa gecede uyumazdı gerci bi nevi denemiş oldum
Çiktı aslında ama büyüyo diyemi acepAynen canım çıkmadıysa dişindendir o Zaman kuzum. Çabucak çıkarır inşallah
2,5 yaştan bildiriyorum hala ağlamaklı hala uykusuz hala huysuzÇiktı aslında ama büyüyo diyemi acep![]()
Merhaba
Essoglu essekkk neyine mutlu değill yiyiolar içiyolar yatıyolarr ohh misss2,5 yaştan bildiriyorum hala ağlamaklı hala uykusuz hala huysuz![]()