- 25 Ağustos 2019
- 61.130
- 114.114
- 698
- 30
Gell aşkoşkoşkoşkoommmKolay gelsin o zaman yarin yemeye sana geliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gell aşkoşkoşkoşkoommmKolay gelsin o zaman yarin yemeye sana geliyorum
Aman her zaman aynı tempo olmaz parem ya boşver bugünde böyle olsun dimi ama bende yapıyorum öyle bazenDün yaptım perim bugün çok tembeldim yemek nile düşünemedim düşün o kadar yani
Ne ev işi yaptım.ne yemek HahhahaAman her zaman aynı tempo olmaz parem ya boşver bugünde böyle olsun dimi ama bende yapıyorum öyle bazen
Benim arkadaşlarım çorbaları ve sulu yemekleri fazla yapıp bir kısmını sıcak sıcak kavanozluyorlar buzdolabında tutup acil bir durumda yada böyle durumlarda açıp hemen ısıtıp yemek hazır oluyor birkaç defa bende denedim güzel oluyor MssPAREAman her zaman aynı tempo olmaz parem ya boşver bugünde böyle olsun dimi ama bende yapıyorum öyle bazen
Bendeee. Sabahtan hastanedeydim gelince evi topladım kahvaltı yapıp hemen uyudum 2 bucuktan 5e kadar evde hiçbirşey yaomadımNe ev işi yaptım.ne yemek Hahhaha
buyun de böyle geçti
Herşeyi koyuyoruz zaten dolaba firmalarda mi konuyor mesela yoğurt çorbası kesilmiyor mu perim yaBenim arkadaşlarım çorbaları ve sulu yemekleri fazla yapıp bir kısmını sıcak sıcak kavanozluyorlar buzdolabında tutup acil bir durumda yada böyle durumlarda açıp hemen ısıtıp yemek hazır oluyor birkaç defa bende denedim güzel oluyor MssPARE
Ohhhh valka yeter pareemm yalnız çok çevirme, bir tarafı en kisikta pişir çevir. Diğer tarafi çevir al ocaktan,yoksa açılır. Kenarlarını suyla kapatBiz 3 kişiyiz yeter rahat rahat yapicam kirazlık ellerine sağlık ❣❣❣❤❤
Laaaaaaannnnnnnn yaz işte, yardım etcem sanaaSürprüzzz sen bana yazdın mııı
Pariş al içeri al al hoş geldin canımMerhaba maşallah harika sohbetiniz var
Onu hiç ddnemedim ben parem ama mercimek çorbasıyla kurufasülye yemeği denedim bir sorun olmadıHerşeyi koyuyoruz zaten dolaba firmalarda mi konuyor mesela yoğurt çorbası kesilmiyor mu perim ya
Benden kurtulamadın şeker bak burda da buldum seniPariş al içeri al al hoş geldin canım
Sosyalin köftesi şu ortsından möhteşem birşeyler akan köfteydi dimiJou sen makarna yarışmasında varsın demi
Onlardan birini yaP❣❣
Şu köftelerden ASSOSyal yaptığı köfteyi deniyecem
Ayy baş tacı hoş geldin tekrarBenden kurtulamadın şeker bak burda da buldum seni
Tam da o alevli olanSosyalin köftesi şu ortsından möhteşem birşeyler akan köfteydi dimi
Hoşbuldum aşkitomAyy baş tacı hoş geldin tekrar
Aldım dutum içeriye buyurdun geldim yavruuu❣❣❤❤Pariş al içeri al al hoş geldin canım
Kuru fasulye yi nohutu ben haşlar atarım dondurucuya perim hazır elime gelirOnu hiç ddnemedim ben parem ama mercimek çorbasıyla kurufasülye yemeği denedim bir sorun olmadı