• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıyorsanız iki kişilik fazla yapın litfennnn :KK70: adresi veriyorummmm yollayın :KK55: çalışıyorum bennnnn ve çok yoruldum bu gün

Bize gelin oglusdan fırsat olursa karışık kızartma, köfte , tavuklu şehriye çorbası , brokoli karnabahar Brüksel lahanası haşladım salata yapicam

Ne yapıyorsanız iki kişilik fazla yapın litfennnn :KK70: adresi veriyorummmm yollayın :KK55: çalışıyorum bennnnn ve çok yoruldum bu gün

Penyezim canım ya hem evde hem iste of of
Allah güç kuvvet versin bitanem ❤❤
Güveçte pastırmalı Kurufasulye ve pilav. Turşu çeşitleri 😍😍
Iki gün önce yaptım dünde yanına pilav yaptım yedik kuru fasulyeyi ama güveçte değildi ay ne güzel olur ya güvecin kokusu sunar içine 👍👍🥰
Hamur kızartması yapicam parem 🤭
Aklıma başka bişey gelmedi.
Yoğurt çorbası,ıspanak aklımda yarın belki yaparım
Mercimek çorbası barbunya olur.
Tavuklu Mantar sote,pilav olabilir.
Alın bussur fikir benden size 😂
cemosum hamur kizartmasini ozlemisim sen yazınca aklıma geldi hatta burnuma kokusu geldi 🥰🥰
Bize gelin oglusdan fırsat olursa karışık kızartma, köfte , tavuklu şehriye çorbası , brokoli karnabahar Brüksel lahanası haşladım salata yapicam
Penyez biz nefese gidelim oğlana uğraşırken biz yemekleri alıp kaçalım :rolleyes: :halay::halay::KK55:

Dün kaynana köfte patates yapmıştı 🤤
Minnosum ay bugün çok tembelim ya
Saat kaç oldu yemek yok
Amannn diyorum menemen yapayım hazır pişir kir yumurtayı babam diyor ki çorba yap ne çorbası yapayım dedim yap bir şey diyor 🙄🤔aman ne ne ne:mad::mad:

Back