- 16 Aralık 2019
- 20.566
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.477
- 598
- 32
Tanıyom yabancı değil rahat olun . Diyet topiğinden arkadaşAnam tanışıyorlar D u t tanıyın demek oh iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanıyom yabancı değil rahat olun . Diyet topiğinden arkadaşAnam tanışıyorlar D u t tanıyın demek oh iyi
Yoooo ben almadımDiyet arkadaşım canım D u t ama buralarda köfte tarifleri aldığını gördüm sanki
Yok canım dut buranın kralicesi❤❤❤Diyet arkadaşım canım D u t ama buralarda köfte tarifleri aldığını gördüm sanki
TamammmLaaaaaaannnnnnnn yaz işte, yardım etcem sanaa
Öylede çok kolaylık oluyor parişim evetKuru fasulye yi nohutu ben haşlar atarım dondurucuya perim hazır elime gelir
estağfurullah parem deme öyleYok canım dut buranın kralicesi❤❤❤
Tamam yavru sorun yoksa devam o zaman hep gelsin arkadaşTanıyom yabancı değil rahat olun . Diyet topiğinden arkadaş
Dedim gitti öylesin zaten ❣❣estağfurullah parem deme öyle
Yok canım dut buranın kralicesi❤❤❤
Tamam yavru sorun yoksa devam o zaman hep gelsin arkadaş
Ayy utandım ☺☺ teşekkür ederimDedim gitti öylesin zaten ❣❣
Şu cennet hurmasını bile atıyorlarmış dolaba şaşırdım duyuncaÖylede çok kolaylık oluyor parişim evet
Ateşimle yakarimTam da o alevli olan
Aşkımsın dene mutkaka, ben Bile böyle birşey beklemiyordum çok sevdimÜff o ne öyle yaa bende denicem onu ASSOSyal
EkşınTamammm
Et beybisu makarna candırOfff yarın makarna etcektim bidee
Anamm bakem tarife değişik tarifler severizzDene kuzu çok lezzetli oldu, çok doyurucu, dört kişi yer
Et beybisu makarna candır
Anamm bakem tarife değişik tarifler severizz
Sende yap kurbisim bol bol doyurucuEt beybisu makarna candır
Anamm bakem tarife değişik tarifler severizz
evetttt hain dedikodularım varr
Bekliyoreeevetttt hain dedikodularım varr